nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek precízek

Ezek a csillagjegyek mindig a maximumot nyújtják

Nagyon maximalisták és precízek.

Bak

A Bak az egyik leggyakorlatiasabb csillagjegy. Ő biztosan előbb koszolja össze a kezét, hogy a gyakorlatban is szemléltesse a feladat megoldását, mintsem hogy hosszasan próbálja elmondani a teendőket. Mindenre pontos terve van, sőt mindig ott a tarsolyában a B-, a C-, de még a D-terv is. Nagyon céltudatos, és mindent meg is tesz, hogy elérje, amire igazán vágyik vagy amit éppen kigondolt. Alapos és körültekintő, sosem döntene anélkül, hogy alaposan körbe ne járta volna a lehetőséges eredményt.

Maximalista csillagjegyek

Fotó: Getty images

Szűz

A Szűz pontosan tudja, hol és mikor van szükség a leginkább a segítségére. Meglepő, mennyire józan, és szinte mindig pontosan tudja, hogyan kellene az adott problémát megoldani. Ő is gyakorlatias gondolkodású, nagyon precíz és megbízható munkatárs. Sosem ígér könnyelműen, amit viszont bevállal, a tőle telhető legjobban végzi el. Sosem késik a határidőkkel, következetes és pontos. Meglehetősen maximalista, de ezt mindig a cél érdekében teszi.

Kos

A Kos mindig arra törekszik, hogy a tőle telhető legjobb életet biztosítsa magának és a szeretteinek is. A kihívásokkal teli munka, a kényelmes otthon, a mindig elegendő pénz a bankszámlán nála alapvetően fontos. Mindig előre gondolkozik, és addig megy, amíg meg nem valósítja a terveit.  Az önértékelése is a helyén van, mindig elismeri, ha nem ért valamilyen feladathoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top