nlc.hu
Horoszkóp

Legjobb barát csillagjegyek

Csillagjegyek, akikből a legjobb barátok lesznek

Mondj egy náluk ikonikusabb duót. Megvárjuk.

Ki mondta, hogy a lelki társad csak egy romantikus partner lehet? Szerintünk nagyon is létezik olyan felállás az életben, amikor ezt a szerepet a legeslegjobb barátod tölti be. Hiszen ő az a személy, akivel már az első pillanatban egymásra hangolódtatok. Akivel soha nincs kínos csend, sőt, kifejezetten jó vele a szótlan semmit tevés is. Akivel úgy érezted már az elejétől fogva, mintha már régóta ismernétek egymást. Ki tudja? Talán így van, és egy előző életben is elválaszthatatlanok voltatok. Vagy szimplán csak a csillagokban van megírva, hogy barátok legyetek. Az biztos, hogy az alábbi csillagjegyduók ez utóbbi kategóriát erősítik.

Kos és Mérleg

A Kos imádja, ha folyton mozgásban lehet, a Mérleg pedig örömmel ugrik fel egy ilyen hullámvasútra. Barátokként általában – ha tehetik – inkább nem maradnak otthon, a négy fal között. Mindig kitalálnak valami programot, amivel új élményeket gyűjthetnek, egyetlen percet sem elvesztegetve. A bájos Mérleg emellett ügyesen kisimítja a Kos néhol szúrós éleit, így tökéletesen kiegészítve egymást.

Koszorúslányok

Jelenet a Koszorúslányokból (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Vízöntő és Bak

Ez a páros a bizonyíték, hogy az ellentétek vonzzák egymást – a barátságban is. A Vízöntő nagyra értékeli a szabadságát, valamint szereti azt csinálni, amit ő akar. Míg a Bak önfejű, viszont elemében van, ha segíthet másokon (úgy, hogy közben magát is megsegíti). Éppen ezért a közös bennük az az, hogy mindketten nagyon megválogatják, kit engednek be a belső köreikbe, de egymás előtt mindig nyitva áll az ajtajuk.

Szűz és Skorpió

Mind a Szűz, mind a Skorpió számára a bizalom a legfontosabb bármiféle emberi kapcsolatban. Az egymással való barátságukban mindig számíthatnak arra, hogy ezt meg is találják. A Skorpió picit zárkózott, de mély érzésű, de a kommunikációban mesteri Szűz simán képes őt megnyitni. Nem véletlenül: a Skorpiónak ezekben a beszélgetésekben soha nem kell a felszínt kapargatnia, mindig nyakig merülnek a legkülönbözőbb témákban. Ezáltal pedig nemcsak a Skorpió, de a Szűz is remekül érzi magát, hiszen inspirálják és fellelkesítik őt ezek az eszmecserék.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top