nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Változást és újrakezdést is hozhat a hét – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. december 18–24.

Mindenképpen bőven van még tennivalónk ezen a héten, ne csüggedjünk és tartsunk még ki vasárnapig!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatos és megfontolt, ha arról van szó, hogy a héten még mit vállalsz el. Ráadásul még olyan pufferidőt is kéne hagynod magadnak, amibe bármi váratlan dolog beleférhet. Vagyis ne töltsd fel egész napodat 100%-ig, hagyj magadnak szabad lehetőséget.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ne rettenj meg a változástól. Közel az év vége, de akár már előtte is történhet váratlan dolog vagy megnyílhat olyan kapu, mely eddig zárva volt előtted. Türelmeddel nem lesz gond, de az már nehezebb lehet, hogy lehet, hogy lendületbe kell jönnöd és úgy is maradnod.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Humorérzékedre támaszkodhatsz a héten, ha beütne a baj. Nézz magadba, ha ellenséges helyzetbe kerülsz, meglesz a megoldás. Adj teret a váltásnak és változásnak. Ez akkor is megérdemel egy esélyt, ha még nem látod tisztán a jövőbeli fordulatokat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Az ünnepi hajtás ellenére maradj nyugodt, maradj önmagad és bízz a jó szerencsédben. Minél nyitottabban fogadod a változást, annál könnyebb lesz megbirkóznod az átmeneti káosszal. Nem kell feltétlenül rögtön reagálnod, gondold végig nyugodtan a lehetőségeket.

Kisgyerek húz egy kutyát szánkón

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A napforduló a hét közepén új esélyt hozhat neked is. Lehet, hogy ez változással jár, de ha helyesen irányítod a dolgok menetét, nem járhatsz rosszul. Arra azért ügyelned kéne, hogy mindeközben ne gázolj bele mások lelkébe.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A változást jobban fogod viselni, ha igyekszel felkészülni minden eshetőségre. Lásd meg a dolog jó oldalát, és fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Bár nyakunkon az ünnepek, de nem kell ezen a héten megdönteni a saját rekordjaidat sem.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy állandó egyensúlykeresésben élsz, de ebben a változás is segítségedre lehet. Egy új, akár váratlan dolog a magánéletedben ugyan felboríthatja a nehezen kiharcolt egyensúlyt, ugyanakkor egy másik, talán magasabb szintű állapotba juttathat el.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Bár az ünnepek közeledte elvakíthat, most még inkább érdemes lenne ügyelned anyagi helyzeted biztonságára. A stabilitás manapság nehezen elvárható állapot, de kockázatos utat inkább ne válassz. Óvakodj a hirtelen kimondott szavak gorombaságától.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Tartózkodj minden olyan helyzettől, mely romba döntheti az ünnepváró hangulatot a családban. Kockázatot is csak módjával vállalj, enélkül is jöhetnek olyan változások, melyek befolyásolhatják napjaid menetét. Derűsen és nyugodtan reagálj ezekre.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Közeledik a te időd, fogadd nyugodtan és felkészülten. Lehet, hogy ez arra inspirál, hogy kicsit a múltadba tekints – sok értékes dologra bukkanhatsz. Ezekből csak annyit emelj át a jelenbe, melyek értékesek és segítik álmaid megvalósítását.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Az ünnepek erősíthetik misztikus és spirituális oldaladat. Még jót is tehet, ha kicsit el tudsz vonulni vagy legalább a mindennapokból kiszakítasz pár percet, amit elmélyüléssel, elmélkedéssel töltesz. A többi időben ez busásan kamatozik majd, képességeid felszínre törhetnek.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten már elkaphat a jövőről való álmodozás, bár még nincs itt az év vége. Engedd is be életedbe a változást. Sosem késő újrakezdened, ezt most is megteheted. Csak arra vigyázz, hogy ha több út nyílik meg előtted, nehogy visszariadj és végül semerre se indulj el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top