nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikre hatással lesz a januári újhold

Csillagjegyek, akikre hatással lesz a januári újhold

A január 11-ei újhold energiája erőt ad a megújulásra a következő három csillagjegynek.

Kos

A január a te hónapod: remekelsz a munkában, elismeréseket kapsz, és egyből további terveket szősz. Még ebben a negyedévben körvonalazódik, hogy merre irányítsd az életed, de ígérd meg, hogy hónap végén megpihensz! Őrült tempót diktálsz magadnak, és ez semmi jóra nem fog vezetni. Ne felejts el pihenni.

Januári Újhold hatása

Fotó: Unsplash

Rák

Bárkivel szívesen beszélgetsz, de most arra figyelj, hogy kik azok, akik okkal vannak az életedben, és akiknek te is igazán fontos vagy. Ezek közt lesznek új kapcsolatok is, de a régi barátságok, vagy elfelejtett emberek is teljesen új szintre emelkednek. Keresd, hogy mit adnak, mire tanítanak. Monitorozd egy kicsit a környezeted.

Bak

Az elmúlt év bizonytalanságai után az otthonod jelenti a teljes megnyugvást és biztonságot. Az idős hozzátartozóiddal egy teljesen új kapocs alakul ki, bölcsességük és élettapasztalatuk a jövődre is hatással lesz. A családod körében soha nem érezted ilyen jól magad, az otthonteremtés lesz most egy ideig a középpontban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top