nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy sosem hallgat senkire

Ez a 3 csillagjegy sosem hallgat senkire

Nagyon önfejűek tudnak lenni.

Szűz

Mindent megtervezel, mindig tudod, merre halad az életed, és kizárt dolog, hogy mások ebbe beleszóljanak. Nem engeded sem a barátaidnak, sem a hozzád még közelebb álló családtagoknak sem. Pedig néha érdemes lenne meglátni az ő álláspontjukat is, mert lehet, hogy igazuk van. Bármilyen nehéz bevallanod, hogy te is hibázhatsz, az a szerencséd, hogy utólag együtt tudsz nevetni velük. 

Csillagjegyek, akik önfejűek

Fotó: Unsplash

Mérleg

Nem bírod ki, ha másnak van igaza. Sokat fontolgatod, hogy elfogadd-e mások véleményét. De általában annyira makacs vagy, hogy mindig arra a következtetésre jutsz, hogy te jobban tudod! Mindenki rád hagyja a döntésed, még akkor is, ha tudják, őrült nagy hibát fogsz elkövetni. Miért teszik ezt? Mert szeretnek, és tudják, a magad kárán tanulsz.

Kos

Inkább hibázol, elbuksz, sérülsz, de csakis a magad útját járod. Szó szerint nekimész a falnak, minthogy valakire is hallgass. A szeretteid pontosan tudják, hogy miben vagy jó, és a makacs természeted vezetett már remek dolgokhoz is. Legyintenek csak, és olyannak szeretnek, amilyen vagy. De akkor sem szabad megsértődni, ha valami, amit elgondoltál, mégsem jön össze! Akkor ne a környezeted hibáztasd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top