nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés napok esküvőre 2024-ben

Ezek a legígéretesebb napok házasságkötésre 2024-ben

Az esküvő szervezésekor millió apró részletre kell ügyelni, melyek közül sokan még az asztrológiai előrejelzéseket sem hagyják ki. Jól is teszik!

Egy esküvőre kiszemelt nap ugyanolyan meghatározó lehet a kapcsolat jövője szempontjából, mint egy ember születési dátuma. Akár hiszed, akár nem, a házasságra is igaz lehet, hogy szerencsés csillagzat alatt köttetett! 

Pillanatkép a Bazi nagy görög lagzi című filmből

A legjobb napok házasságkötésre 2024-ben

Az asztrológusok a bolygóállásokat veszik figyelembe, amikor egy-egy napról megállapítják, hogy mennyire szerencsések esküvő szempontjából. Nem azt nézik, hogy hétköznapra esik-e, vagy hogy milyen évszakban található, sőt azt sem mérlegelik, hogy kötődik-e valamilyen számotokra fontos dátumhoz vagy évfordulóhoz.

Lehet, hogy ezzel elsőre nem könnyű megbarátkozni, mégis azt mondjuk, hogy ha számodra is fontos, hogy mit ígérnek az égiek, számolj az alábbi szerencsenapokkal is! Tökéletes, ha csak a polgári esküvőt időzítitek ezek egyikére, a nagy ünneplést pedig későbbre ütemezitek.

Ha pont úgy jön ki a lépés, hogy a lagzira is az adott szerencsenapon kerítenétek sort, számos pozitív hozadéka lehet egy nem tipikus házasságkötő napnak: ilyenkorra jóval könnyebb időpontot találni a felkapottabb esküvői helyszíneken és éttermekben is, sőt általában a fotósok, vőfélyek, dj-k, animátorok és társaik is szabadabbak ilyenkor.

Mutatjuk, mikorra ígérnek boldog jövőt a friss házasoknak a csillagok!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top