nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Érzékenység vagy indulatosság vár ránk? – Szerelmi horoszkóp 2024. január 6-7.

A hétvége a mély érzelmeké lehet – mindkettőtöknek ügyelnie kéne rá, hogy ezek pozitív irányba menjenek, a féltékenység és vad indulatok helyett.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne adj utat a féltékenységnek, sem egyéb háborgó érzéseidnek. Inkább a bizalmat és a mély elköteleződést kéne most erősíteni. Ráadásul olyan türelemmel, ami most még inkább nehezedre eshet, mint egyébként…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Erős és mély érzelmek törhetnek rád, melyek minden szerelmes töltetükkel együtt meg is sebezhetnek. Ennek ellenére próbáld megőrizni kapcsolatodba vetett hitedet és bizalmadat. Türelmed és az idő meghozza a gyógyulást a lemélyebb sebekre is.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vad szenvedéllyel és heves érzelmekkel köszönthet rád a hétvége, jó, ha felkészülten fogadod. Érdemes olyan közös programot választanotok, ami segít közösen töltődni, megnyugodni és főleg egymásra hangolódni. Ehhez pedig adj kellő időt magatoknak.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj attól, hogy túl érzékenyen reagálj párod jelzéseire. A hétvégén úgy érezheted, hogy egy apró szúrás is túl mélyre megy és feldúlja kedélyedet. Találj biztos pontot kapcsolatodban, ami fogódzót nyújt akkor is, ha felborul belső érzelmi egyensúlyod.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd figyelembe, hogy szerelmes érzéseid sebet is ejthetnek rajtad, akár amiatt, mert nem minden úgy történik kapcsolatodban, ahogy elképzelted. Próbálj kicsit enyhíteni elvárásaidon és jobban előtérbe helyezni párod igényeit.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elronthatja közös hétvégéteket, ha annyira megsértődsz valamin, hogy szinte engesztelhetetlenné válsz. Ilyenkor kedvesed a lelkét is kiteheti, ha hajthatatlan maradsz. Minél hamarabb megbocsájtasz, annál több boldog időtök marad a hétvégéből.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégén felerősödő érzések befolyásolhatják kommunikációtok hevességét. Vigyázni kell, nehogy emiatt félremenjen valami kettőtök között. Egy dühös érzelmi kitörés olyannyira megterhelheti kapcsolatotokat, hogy nehéz lesz utána kisimogatni egymás ráncait.

Férfi átkarolja a nőt

Fotó: Getty Images

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan mély és szenvedélyes érzések törhetnek rád hétvégén, melyeket lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Nem is a cél, hogy elnyomd, sokkal inkább, hogy nemesítsd. Érdemes ezt arra használni, hogy a köztetek fonódó köteléket megerősítsd.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy megértő és maradj nyugodt, ha párod esetlen nem reagál elég rugalmasan egy hirtelen jött ötletedre. Lehet, hogy az olyan indulatból jött, amivel kedvesed nem igazán tud azonosulni vagy esetleg meg is ijed erejétől.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szorgalmad és kitartásod most legalább hétvégére félretehetnéd és átadhatnád magad az érzelmek árjának. Ha nem is leszel vad és őrjítően szenvedélyes, már az is sokat jelenthet kedvesednek, ha kevésbé leszel tartózkodó és egyértelműbben és áradóbban fejezed ki az érzelmeidet.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed vagy úgy éled meg a történéseket, hogy igazságtalan csapás ér, de mégis nyugodtnak kell maradnod. Igazi erődre támaszkodva lásd idealistán a helyzetet és eszerint keress megoldást is. Őszinteséged nem marad hatástalan szerelmedre.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sugallataid most hétvégén különösen erősek lehetnek. Arra ügyelj, hogy kedvesedet ne zavard össze olyan hangulatingadozással vagy spontán reakciókkal, melyek során tanácstalanul állhat. Légy egyértelmű és fejezd ki kívánságaidat érzelmi hullámzás nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top