nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek randi tiltólistásak

Ezek a csillagjegyek randi tiltólistásak

Ezekkel a csillagjegyekkel nagyon kriminális randizni.

Bika

A Bika szereti a megszokottságot, az ezzel járó stabilitást, azt, amikor a dolgok a helyükön maradnak. A Vízöntőt éppen ezért jobb elkerülnie, ő ugyanis szereti felrúgni a szabályokat, azaz tökéletes ellentettje a Bikának. A Bika képtelen ezt tolerálni, így jobb, ha meg sem próbál közeledni A Vízöntőhöz.

Ikrek 

Az Ikrek nagyon unalmasnak találja a Bakot. Bár nagyon is kedvesnek találják egymást, az a bizonyos szikra mégsem nem pattan ki közöttük. A Bak becsületessége az Ikrek idegeire megy. Az Ikrek ösztönös megnyilvánulása sem fér össze a Bak rendszerezett és megtervezett életével. Jobb, ha nem próbálkoznak!

Csillagjegyek és a randizás

(Fotó: unsplash)

Szűz 

A Nyilas előszeretettel fordul olyan dolgok felé, amiket kihívás megszerezni, míg a Szűz ebben egyáltalán nem hisz. Kettejük párkapcsolatának az sem tesz jót, hogy a Nyilas szereti a szabadságot, de időnként túl messzire megy, és meggondolatlanul cselekszik. Azon pedig egyikőjük sem gondolkodik el, tettével mennyire megbántja a másikat.

Vízöntő

A Vízöntő nem bírja elviselni az érzelgős Halakat. A Halak ugyanis folyamatosan azzal nyaggatja a Vízöntőt, hogy ne hagyja figyelmen kívül a saját igényeit és persze őt, de a Vízöntőt jobban lekötik a komolyabb és fontosabb dolgok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top