nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek komolyan gondolják a randizást

Ezek a csillagjegyek komolyan gondolják a randizást

Az alábbi három jegy szinte mindig komolyan gondolja a randizást, valódi, mély szerelmet keres, hosszú távra.

Rák

A Rák könnyen zárkózottnak tűnhet, amikor először találkoztok. Ez azért van, mert úgy véli, hogy különlegesen vastag páncélra van szüksége, hogy megvédje az érzékeny lelkét. De ha rájön, hogy megbízhat benned és megnyílhat, azonnal érezni fogod, milyen mély érzésű, ráadásul nagyon hűséges és elkötelezett társ is. Arra törekszik, hogy megteremtse a biztonságot a párkapcsolatban, nagyon ragaszkodó csillagjegy, aki a tenyerén hordozza partnerét.

Csillagjegyek és a randizás

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak számára fontos az elköteleződés és a komoly párkapcsolat. A hagyományos értékrend híve, vagyis igazán házasságpárti. Olyan partnert keres, aki hasonlóan gondolkodik, mint ő, és ha megtalálta, mindent megtesz érte. Nagyon kötelességtudó, komolyan vesz mindent és mindenkit az életében, így természetesen a párkapcsolatát is. Nagyon sokat dolgozik a szerelméért, a családjáért, a szív kérdéseit illetően ő az egyik legmegbízhatóbb partner.

Halak

A Halak a legromantikusabb csillagjegy, aki nem fél kimutatni az érzelmeit. Arról álmodik, hogy megtalálja az igazi társat, akit neki rendelt a sors, és együtt az örökkévalóságig boldogok lesznek. Ez azt jelenti, hogy amikor megismer valakit, aki igazán tetszik neki, mindent megtesz, hogy a lehető legjobban működjön a párkapcsolat. Ráadásul kiemelten jó az intuíciója, ezért olyan partnert választ, akivel tényleg összeillenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top