nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik megérzik a rossz dolgokat

Csillagjegyek, akik megérzik a rossz dolgokat

Ők azok, akik mindent megéreznek, leginkább a rossz dolgokat.

Skorpió

A Skorpió megérzései nagyon jók és biztosak, képtelenség becsapni, mert azonnal átlát a hazugságokon. Nem szószátyár, de a beszélgetések alkalmával árgus szemekkel figyeli a többieket. Előtte a legapróbb részlet sem sikkad el, sokszor talán többet is tud a kelleténél. Szívesen néz a felszín mögé, számára valódi kihívás felfedezni a rejtett igazságokat. Mások szemében gyanakvónak tűnhet, de ő egyszerűen csak tudja, mi lesz a következő lépés. A legtöbb esetben pontos a jóslása, és a rosszat kifejezetten megérzi.

CSillagjegyek és a megérzések

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak a fantázia mestere. Számára az álmok különös jelentőséggel bírnak, ő ugyanis pontosan tudja, azok a tudatalatti képei. Figyel és hallgat az álmok jelentésére, ezért nem csoda, hogy bámulatosak az előérzetei. Mindent érez és mindent megérez. Sokan azt gondolják róla, hogy a saját világában él, és csak álmodozik, pedig a valóságban mindenhol ott van, és mindent előre megérez. Furának tűnhet, pedig nagyon jól átlát bizonyos helyzeteket, ráadásul nagyon gyorsan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top