nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek atombiztos megérzéseik vannak

3 csillagjegy, akiknek atombiztos megérzéseik vannak

Nagyon pontosan ráéreznek dolgokra.

Rák

A Rák azonnal észreveszi a legapróbb változásokat is. Mindegy, hogy személyesen, írásban vagy telefonon beszélget vele az ember, semmi sem kerüli el érzékelő antennáit. De épp ennek a képességének köszönheti azt, hogy könnyen kapcsolatot teremt másokkal, és mindig készen áll meghallgatni azt, akinek szüksége van rá. De az éremnek van egy másik oldala is, a rosszat is ugyanúgy megérzi, mint a jót. Ez kevésbé hálás dolog.

Csillagjegyek és a megérzéseik

Fotó: Unsplash

Halak

A Halak csillagjegy rendkívül érzékeny, ezért érzi, ha valami történni fog, még akkor is, ha semmi jele annak. Egyszerűen követi a belső hangját anélkül, hogy tudná miért. Sokszor megérzései megrémítik, főleg, ha bekövetkezik, amit jósolt.

Skorpió

Amikor egy Skorpió a szemedbe néz, szinte olyan érzés, mintha közvetlenül a lelkedbe nézne. Ennyire erőteljes az intuíciója. Neki a legkevésbé sem éri meg hazudni, mert kiolvassa az ember motivációit, félelmeit, minden olyat, amiről az illető nem szeretne beszélni. Egy nyitott könyv vagy számára, hiába ellenkezel ezzel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top