nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szuper csapatjátékosok

Ezek a csillagjegyek csapatban dolgoznak a legjobban

Nagyon ügyesen és hatékonyan dolgoznak csapatban a következő csillagjegyek.

Rák

A Rák empátiájával és magas intelligenciájával biztos, hogy támogató lesz a kollégákkal, ráadásul ösztönösen jön belőle a gondoskodás. Arra azért vigyázz, hogy ne stresszeld, mert könnyen ideges lesz a nagy nyomástól, és akkor már ingerlékenyebbé is válik. Ettől függetlenül nagyon figyel arra, hogy a csapata, amiben ő is van, sikeres legyen, és ezért mindent meg is tesz. Összetartó ereje egészen elképesztő.

Csapatjátékos csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika kitartására és állhatatosságára szükség lenne minden csapatban. Talán egy kis türelem kell hozzá, mert nagyon alapos és emiatt néha lassúnak tűnik, de ha jó munkát akarsz, akkor a Bika a te embered. Ő az a csillagjegy, akire biztosan számíthatsz egy csapatban, ha érdekli a feladat, addig nem áll meg, amíg tökéletes megoldást nem talál.

Szűz

A Szűz nagyon precíz a munkában, aprólékosan végzi a feladatait, és olyan hatékony, hogy néha úgy tűnik, mintha neki 48 órából állna egy nap. Talán az egy probléma az lehet vele, hogy olykor forrófejű, és ha stressz éri, akkor kiborulhat, elveszíti a kontrollt, és minden összedől. Nem szabad kihozni a sodrából, és akkor minden gördülékenyen megy. Ennyi a titok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top