nlc.hu
Horoszkóp

Csapatjátékos csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legjobb csapatjátékosok

Milyen egy igazi álomkolléga? Olyan, akivel együtt lehet hatékonyan dolgozni, motivál, nem rekeszti ki mások ötleteit. Vannak olyan csillagjegyek, akik jobb csapatjátékosok a munkahelyen, mint mások.

Bika

A Bika kitartására és állhatatosságára szükség lenne minden csapatban. Talán egy kis türelem kell hozzá, mert nagyon alapos és emiatt néha lassúnak tűnik, de ha jó munkát akarsz, akkor a Bika a te embered. Ráadásul imádja körülvenni magát szép dolgokkal, a munkakörnyezetét rendben tartja, és még étel is mindig van nála, úgyhogy mellette nem lehet éhezni. Ő az a csillagjegy, akire biztosan számíthatsz egy csapatban, ha érdekli a feladat, addig nem áll meg, amíg tökéletes megoldást nem talál.

Szűz

A Szűz csillagjegynek lesznek egy csapatban a legjobb tanácsai és javaslatai, tökéletesen illik hozzá a nyaggatós szerep, amire szükség van azoknál a kollégáknál, akik halogatni akarják a feladatokat. A Szűz rendkívül precíz a munkában, aprólékosan végzi a feladatait, és olyan hatékony, hogy néha úgy tűnik, mintha neki 48 órából állna egy nap. Talán az egy probléma az lehet vele, hogy olykor forrófejű, és ha stressz éri, akkor kiborulhat apróságokon.

Csillagjegyek, akik remek munkatársak

Fotó: Getty Images/Nitat Termmee

Vízöntő

A Vízöntő kíváncsi és tele van egyedi ötlettel, ezért a csapatban ő lesz a húzóerő, aki új megvilágításba helyezheti a problémákat. Keményen dolgozik, de arra figyelni kell, hogy rendkívül gyorsan működik az agya, ezért gyakran egy lépéssel előrébb jár a kollégáinál. Akkor merülhet fel probléma a Vízöntővel, ha úgy érzi, nem értik meg a kollégái, és ha túl gyakran vetik el az ötleteit. Az elkötelezettsége és különleges látásmódja azonban kell a csapatba a munkahelyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top