Csillagjegyek, akik rettentő csökönyösek

nlc | 2024. Január 15.
Nem fogad el tanácsot, azt sem, ha valamit rosszul csinál vagy hibázik. Gyakorlatilag kezelhetetlenek ezek a csillagjegyek.

Kos

Túl makacsok, hogy bárkire is hallgassanak. Inkább csinálja rosszul, mint más tanácsa alapján. Azt sem ismeri el, ha rájött, hibázott. A Kos impulzív viselkedését úgy használja, hogy pontosan ellentétes módon cselekedjen, mint ahogy a másik tanácsolja neki. Szinte szándékosan nem hallgat másokra, szó szerint megy a saját feje után.

Fotó: Getty Images

Ikrek

Ha az Ikrek jegyében születtél, az azt jelenti, hogy kettős személyiséged van. Te vagy az a fajta ember, aki pontosan az ellenkezőjét cselekszi, mint amit valaki tőled kér, egyszerűen azért, mert nem vagy hajlandó a másikra hallgatni. Semmilyen formában nem fogadod el a tanácsot, sőt, még meg is sértődsz, hogy valaki mer mondani neked valamit.

Bak

Nagyon önfejű vagy. Sok szerencsét mindenkinek, aki megpróbálja elmondani neked, mit kell tenned, vagy más irányt mutatni neked, mert egy Bak, miután meggondolta magát, senki és semmi nem tudja eltéríteni. Eltántoríthatatlan az elképzeléseitől. Nagyon durván tud viselkedni, ha esetleg a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt a fejében eltervezte.

Exit mobile version