nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon nehéz a természete

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon nehéz a természete

Velük nagyon nehéz közös nevezőre jutni. Ezek a csillagjegyek borzasztóan nehéz természetűek.
Kibírhatatlan csillagjegyek

Oroszlán

Egy Oroszlán mellett sohasem érezheted magad teljes biztonságban. Készülj fel, hogy flörtölni fog minden szembejövővel, és ebben még az sem zavarja, ha épp te is ott vagy. El kell fogadni (vagy felhúzni a nyúlcipőt), hogy sohasem fog jobban szeretni téged a saját magánál. Egy Oroszlán sohasem téved – legalábbis ezt gondolja magáról. Ettől függetlenül nagyon is tévedhet, de nem fogja elismerni. Ahogy te sem leszel nála sosem az első helyen. Ezt vagy megszokod, vagy megszöksz!

Skorpió

A Skorpió nagyon féltékeny. Ne is álmodj róla, hogy mellette barátaid vagy akár magánéleted is lehet. Állandóan a telefonodat vizslatja, sohasem tudhatod, hogy valójában mit érzel iránta, mert folyamatosan manipulálja az érzéseidet, megpróbálj irányítani az életed. Különleges képessége van ahhoz, hogy két pillanat alatt letörje a hangulatod, vagy, hogy rossz hangulatba kerülj. Nem leszel mellette boldog, ezt el kell fogadni! Inkább húzd fel a nyúlcipőt már az első jeleknél!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top