nlc.hu
Horoszkóp

Természetbarát csillagjegyek

4 csillagjegy, akik a természetben érzik jól magukat

Van, aki a nagyvárosokban, míg más a természetben érzi igazán elemében magát. Ez a 4 csillagjegy kétségkívül a természet gyermeke.

A nagyvárosi nyüzsgés helyett az erdők sűrűjét, a zsúfolt utcák helyett a tágas, virágos réteket szeretik – csillagjegyek, akik a természetben tudnak kiteljesedni.

Nyilas

Habár a Nyilas csillagjegy szülöttei szeretik a nyüzsgést, imádnak a társaság középpontjában lenni, de létezik egy olyan oldaluk is, amiről kevesen tudnak. Ahhoz, hogy egyensúlyban tudjanak maradni, a nagyvárosi pezsgés mellett ugyanúgy szükségük van a természetre is, sőt!

Ahogy egy Nyilas idősödik, egyre inkább a természet felé fordul, és ott érzi igazán jól magát, ahol nem betontenger, hanem fás-füves terület veszi körül. Feltölti, ha a természetben kirándulhat, és ilyenkor teljes lényével, minden érzékszervével jelen van, élvezi az illatokat, a hangokat, és a látványt. Ő az, aki, ha úgy érzi, nem rest megölelni a fákat és megsimogatni a virágokat.

Rák

A Rák is igazi természet szülötte, olyannyira, hogy ő legszívesebben egy vidéki házban, szép, zöld környezetben éldegélne egész életében. Romantikus, érzékeny alkatához tökéletesen illik a természetközeliség, inspirálódni is ebben a közegben tud igazán.

Amikor kirándulni, túrázni indul, nem a teljesítményen van a hangsúly: rendszeresen megáll, ha elhalad egy számára érdekes bokor vagy virág mellett, megvizsgálja az őt körülvevő növényeket, és biztos, hogy begyűjt egy-egy érdekes követ is.

Természetkedvelő csillagjegyek

Vannak, akik a természetben érzik úgy, hogy otthon vannak (Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A folyton pörgő Vízöntő számára fontos, hogy időnként megpihenjen, és hogy mindezt természetközeli helyen tegye. Nem probléma számára, ha egyedül vág neki az útnak, sőt: szereti egyedül felfedezi az addig ismeretlen túraútvonalakat, és a környéken lévő kirándulóhelyeket is.

Ilyenkor tud igazán elmélyülni a gondolataiban, átgondolja a jövőjét, és terveket sző. Mivel közel áll hozzá az élővilág, könnyen előfordulhat, hogy különböző környezetvédő csoportok lelkes tagjaként találkozol vele.

Bak

Az elszánt és maximalista Bak, ha természetközeli helyen jár, nincsenek nagy igényei. Neki tökéletesen elég egy puritán módon berendezett kis lak a természetben, a lényeg, hogy ne a nagyvárosi betondzsungelben legyen. A kalandvágyó Bakot az sem riasztja vissza, ha a csillagok alatt kell aludnia, sőt, kifejezetten élvezi.

Mindent szeret, ami az ősi, önellátó és természetközeli életre emlékezteti. Szívesen horgászik, aztán még szívesebben készíti el a kifogott halat, de ha épp nem jut erdő, mező közelébe, a kertjében is órákig elszöszmötöl a lehető legnagyobb lelki nyugalomban.

via

Még több csillagjegy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top