nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legönfejűbb csillagjegyek

Ők a legönfejűbb csillagjegyek

Magatokra ismertek?

Ikrek

Ha az Ikrek jegyében születtél, az azt jelenti, hogy kettős személyiséged van – ez gyakran ellentmondásos. Te vagy az a fajta ember, aki pontosan az ellenkezőjét cselekszi, mint amit valaki tőled kér, egyszerűen azért, mert nem vagy hajlandó a másikra hallgatni (és mert te is tudod, hogyan kell).

Ha valaki megkér téged, hogy szoríts neki helyet, akkor azt mondod neki, hogy a világ nem így működik. Kemény ez a kettősség.

Önfejű csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Petra Urbath / EyeEm

Bak

Nagyon önfejű vagy. Sok szerencsét mindenkinek, aki megpróbálja elmondani neked, mit kell tenned, vagy más irányt mutatni neked, mert egy Bak, miután meggondolta magát, senki és semmi nem tudja eltéríteni.

Mindig is te voltál az a fajta ember, aki eltántoríthatatlan az elképzeléseitől. Csak azért, mert lehetsz makacs, nem azt jelenti, hogy annak is kell lenned. Nem hallgatsz másokra, csak magadra, és roppant bosszantó, amikor időnként szándékosan lehetetlenül viselkedsz.

Kos

Túl makacsok, hogy bárkire is hallgassanak. Inkább csinálja rosszul, mint más tanácsa alapján. Hogy irányítanád egy Kos életét? Felejtsd el, nem a Kosnak való.

A Kos nagyon impulzív, aminek több a hátránya, mint az előnye.  Ő az a fajta ember – bocsánat, nehéz ember –, aki az impulzív viselkedését úgy használja, hogy pontosan ellentétes módon cselekedjen, mint ahogy a másik tanácsolja neki. Szinte szándékosan nem hallgat másokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top