nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nehézséget hoz a Vízöntők hava

Csillagjegyek, akiknek nehézséget hoz a Vízöntő hava

A következő három csillagjegy életét inkább nehezíti a Vízöntő hava, mintsem előrevinné.

Rák

Az elmúlt időszak sok mindenre megtanított, éppen ezért képes vagy rálátni a kapcsolataidra, mind a magánéletedben, mind a munkádban, a barátságokban. Érdemes mindenképpen átgondolnod, vajon mi mindent tanultál, tapasztaltál az elmúlt időszakban. A Vízöntő hava újabb fordulatokat hoz a közvetlen kapcsolataidban, amit nehezen élhetsz meg, mert felszínre hoz mindent, amit eddig próbáltál mélyen magadba temetni. Nem lesz könnyű ez az időszak sem, de te ezt is megoldod, Kedves Rák!

Csillagjegyek és a Vízöntő hava

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Bak havában bőven nyílt lehetőséged, hogy kifejezhesd magad szavakkal, tettekkel. A Vízöntő havában nagy szükséged lesz a megfelelő kommunikációra, amit elsajátítottál az elmúlt hetekben. A családodban, az otthonodban érnek most kihívások, és bizony néha inkább magányt választanád, mint hogy belemenj a konfliktusokba. Nagyon érzelmes és érzékeny típus vagy, a Vízöntő energia ugyanakkor képessé tesz, hogy az érzéseket félretéve, hűvösen dönthess bizonyos helyzetekben. Nem mindenkinek fog tetszeni ez a magatartásod, de állod a sarat!

Halak

Könnyen lehet, máris kimerítenek a feladatok, amit az élet hoz eléd a Vízöntő havában. Hidd el, mindig csak annyit kapsz, amennyit kezelni is tudsz. Ez a hónap talán megvisel, de mindenképpen érdemes tudatosan elébe menned a feladatoknak. Figyelj a lelkedre, a megérzéseidre. Mindenre pontosan tudod a választ. Ez most egy kicsit befelé fordulósabb hónap lesz, de minden érted történik, ezt ne feledd. Nehéz lesz ezt megérteni, főleg, mert rengeteg bosszúság vár, de megoldod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top