nlc.hu
Horoszkóp

Megújulást hoz idén a Vízöntő hava

Csillagjegyek, akiknek megújulást hoz a Vízöntő hava

A Vízöntő havában is csak azok kapják meg a megfelelő támogatást, akik megdolgoznak a sikerért.

Vízöntő

Ha valamit ki nem állhatsz, akkor az a szabadságod korlátozása. Most le kell nyelned, hogy a körülmények beszorították a lehetőségeidet, mert pontosan ezzel hozod meg magadnak azt a fejlődést, ami hamarosan bekövetkezik. Előrelépés és látványos bevételnövekedés érkezik hozzád a következő időszakban, csak légy egy kicsit türelemmel.

CSillagjegyek és a Vízöntő hava

Fotó: Getty Images

Halak

Váratlan örömhírek, majd sokkoló negatív helyzetek zavarják össze a teendőket számodra. A következő két hétben egy hullámvasúton találod majd magad, de hidd el, nagyon pozitív, jövedelmező időszak vár rád. Csak tedd a dolgod!

Kos

Most kitörhetsz az eddigi kemény rendszerből, még ha eddig nem is vágytál rá. Minden annak kedvez, hogy saját vállalkozásba fogj. Ne félj a változástól, sajnálni fogod, ha elszalasztod a lehetőséget. Szakmailag és anyagilag is gyümölcsöző időszakod lesz, nem fogod megbánni, hogy ekkora döntést hoztál. Végre a magad ura lehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top