nlc.hu
Horoszkóp

Így olvad fel a hűvös vízöntő férfi szíve

7 fontos tudnivaló, ha Vízöntő pasiba zúgtál bele

Végre rátaláltál arra a férfira, akire mindig vágytál. De ha a szerelmed csillagjegye Vízöntő, tudnod kell pár dolgot róla, hogy boldogan élhessetek, míg világ a világ.

A Vízöntő pasiról tudnod kell egyet s mást, hogy boldog párkapcsolatban élvezhesd a lángolást, amit egymás iránt éreztek. Útmutató, hogyan szeresd a Vízöntődet.

kirobbanóan boldog férfi piros pulcsiban

Fotó: Unsplash

1. Nem tudja kifejezni az érzéseit

Jószívű és gondoskodó, de mégis sokszor tűnik távolságtartónak. Ilyenkor ne gondold, hogy valamit rejteget. Egyszerűen nem tudja kifejezni az érzelmeit, gondolatait kettőtökkel kapcsolatban. Ne kezd faggatni, öleld, simogasd, és viccelődj vele. Ahogy jött ez a komorság, el is múlik majd: érzi, hogy szereted és nincs semmi baj.

2. Könnyen a szívére veszi a dolgokat

Ha nem hívott fel, ne vesd a szemére, hogy ne hívjon többé, a Vízöntő megteszi! Ha valamit nem úgy csinál, ahogy ígérte, annak nyomós oka van. Higgadj le, és beszélj vele – az egyenes beszédet mindennél többre értékeli.

3. Rendkívül megbízható

Nem csak az ígéreteiben, partnerként is. Nehezen engedi el magát, a kötődéshez és bizalomhoz idő kell neki. Ne értsd félre a kezdeti hűvösségét: te vagy és te leszel számára az egyetlen, hűséges társ a szerelemben.

4. Derítsd ki, hogy akarja-e a kapcsolatot

Akármilyen megbízható szerelmes, ha nem akar éppen kapcsolatot, nem fog szólni, csak nyom nélkül lelép. Valamiért nem érzi magát jól az efféle helyzetekben, inkább elmenekül. De hogy ne sérülj meg, inkább járj előtte egy lépéssel a kapcsolat kezdetén. Nem könnyű, de magadért teszed.

5. Szeret néha egyedül lenni

Izgalmas ember és társasági figura, mégis szüksége van egyedüllétre, hogy megrágja magában a dolgokat. Ha ez olyankor történik, amikor minden percet vele töltenél, fájó lehet. De nézd más szemszögből: találj örömteli programot, és te is élvezd önmagad társaságát.

6. Egy Vízöntőnek mindig igaza van

Nagyon idegesítő lehet, de néha rá kell hagyni a dolgokat. Szörnyen makacs, és ha nem a kapcsolatotokat alapjait megrengető dologról van szó, inkább te lépj ki a vitából. Okos enged, és bármilyen intelligens a Vízöntő, gyakran képtelen elengedni, hogy nincs igaza.

7. A legjobb hallgatóságod

Bár a fentiek alapján úgy tűnik, borzasztóan nehéz fickó, mindig nagyon figyel majd rád. Olyan társ, aki nem csak kérdez, hanem hallja is, amit mondasz. Figyelni fog és emlékezni a szavaidra. Mindig érdekelni fogja, mi van veled és melletted áll.
Add neki meg az esélyt, mert nem egyszerű eset a Vízöntő, de csodás kapcsolatba vágsz bele.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top