nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel a 3 csillagjeggyel a Vízöntő nem unatkozik

Akik tökéletes házastársai lehetnek a Vízöntőnek

Ismersz Vízöntőt? Netán randizol is egyikükkel? Ha ennek a három csillagjegynek egyike a tiéd, még a lázadó Vízöntővel is sikerülhet hamarosan frigyre lépned.

A Vízöntő havában járunk, és tudvalevő erről a csillagjegyről, hogy meglehetősen kilóg a sorból. Egy örök lázadó, akit a világ problémái sokkal jobban foglalkoztatnak, mint egy párkapcsolat kibogozása. Nem jellemző rá, hogy könnyedén elkötelezi magát, ezért ha meghódítottad a szívét, már különlegesnek érezheted magad. 

A Vízöntők úgy gondolják magukról, hogy a szabadságuknál semmi nem fontosabb, és egy házasságkötés csak béklyó lenne a szabad szellemükre. Ezért amikor komolyabbra fordul a kötődés a párjával, inkább gyötrődve lelép, mintsem maga tapasztalja meg, milyen szépségekkel jár egy hosszú távú kapcsolat.

Van azonban 3 csillagjegy, akik sokkal nagyobb eséllyel indulnak egy Vízöntővel való kapcsolatban – a házasság felé. Ők azok, akik nem fogják megnyirbálni a szárnyait és vele tartanak a kalandban. Képesek megújulni és meglepetésekkel szolgálni. A Vízöntő csak olyasvalakivel találja meg a hangot, aki szellemileg és lelkileg is partnere tud lenni. Akiben viszont megtalálja a társát, amellett kitart szerelemben, bajban, és vele együtt fejlődik egy életen át.

tengerparton sétáló esküvőiruhás pár

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A Vízöntő vonzódik a független személyiségekhez, a Kos pedig a zodiákus leginkább független jegye. Elkápráztatja a Kos szenvedélye és akaratereje, majd amikor rájön, hogy mennyire nyitott gondolkodású és elfogadó, belé is szeret. Úgy érzi, végre talált valakit, aki értékeli a különlegességét. Az erős akaratú és irányítani képes Kos mindig inspirálja majd a Vízöntőt, míg a ez utóbbi mindig képes lesz lecsillapítani és megörvendeztetni a lobbanékony Kost. Tökéletesen kiegészítik egymást!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Két levegő jegy, hasonlóan magas intellektussal. Nem fognak együtt unatkozni, és mindig képesek lesznek egymás érdeklődést fenntartani. Mindketten imádnak elmélyülni a környezetükben, tanulni a világról, az emberekről. Soha nem fogynak majd ki a közös témából, romantikus regényekbe illő órákig tartó csevegésekben lesz részük. Képesek lesznek együtt szembenézni a problémákkal és megoldani azokat. Két lélek, akik azonos hullámhosszon vannak.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tüzes Nyilas biztosan felmelegíti a hűvös Vízöntő szívét. A kalandor és merész Nyilas rendkívüli módon vonzódik a hozzá, aki iszonyatosan élvezi az együttes, spontán kalandokat. Olyan lesz kettőjük házassága, mintha folyamatosan egzotikus nászúton vennének rész. A Nyilas éppen annyira vágyik a szabadságra, ahogy a Vízöntő, így kölcsönösen tisztelik majd egymás terét. Nem fogja túlgondolni a Vízöntő elszállt álmait, hanem segít majd azokat valódi célokká formálni, és beteljesíteni. Tökéletes egyensúlyban lesz velük a móka és a mélység.

(via bustle)

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top