nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akikbe pillanatok alatt beleszeretsz

3 csillagjegy, akikbe pillanatok alatt beleszeretsz

Hamar beléjük lehet esni, annyi biztos!

Kos

A Kos feltűnő jelenség, határozott, bátor és kezdeményező típus, olyan, akinek a személyisége és a kisugárzása azonnal magával ragad. Tökéletes öltözet, frizura, smink, minden, ami az elbűvölő megjelenéshez szükséges lehet. Ráadásul nagyon megnyerő, magabiztossága azonnal rabul ejti a szíveket.

Csillagjegyek és a szerelem

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán testtartása, megjelenése is lenyűgöző.  Bárhol is jelenjen meg, minden tekintet őrá irányul, személyisége, megjelenése ámulatba ejtő. Még nagyobb tömegben is könnyedén kitűnik, és feltűnik. Megjelenése mellett mégis leginkább egyedi látásmódja, a belőle áradó szeretet, különleges humora az, ami ellenállhatatlanná teszi őt.

Nyilas

A Nyilas nagyon szereti az embereket, általában széles baráti társasága van, hiszen méltán népszerű. Független és önálló, tudja, mit és hogyan képzel el az életében. Magabiztossága, a jövőről alkotott konkrét elképzelése pedig hamar leveszi a lábáról a környezetében lévőket. Emellett pozitív is, mindenben a legjobbat látja meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top