nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Tiszta lappal indulhattok – Szerelmi horoszkóp 2024. január 20-21.

Megjavítani, amit lehet, tisztázni a félreértéseket, elengedni a sérelmeket és közös erővel továbblépni – minderre lehetőség lehet hétvégén.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Átalakulás, akár sorsdöntő fordulat is várhat. De az is lehet, hogy egyszerűen felfrissíted magadban régóta dédelgetett érzelmeidet és ezzel új reményt, éltető inspirációt adsz kapcsolatodnak. Ehhez viszont el kell engedned a bántó múltat…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne ess kétségbe, ha egy kis döccenőt tapasztaltok kapcsolatotokban. Lehet, hogy ez csak egy megálló, ahol új lendületet vehettek együtt. Könnyebb lesz tovább folytatnod bármit, ha el tudod engedni a régi sérelmeket és csak a szépre emlékezel…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pezsgő átalakulási folyamat veheti most kezdetét, ami még bármerre kifuthat. Igyekezz úgy kijönni belőle, hogy minél kevésbé sérüljetek. Ettől még lehet tiszta vizet önteni a pohárba, de a múlt kibogozását és tisztázását kellő empátiával tedd.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nemcsak tiszta lappal kezdhettek, de ez azt is hozhatja, hogy más szintre léptek kapcsolatotokban. Lehet, hogy ezzel felborul a már jól megszokott rutin életetekben, de ne ijedj meg ettől, a változás nem a világvége, sőt, lehet, hogy ez vezet el egy új, közös harmóniához.

Nő szívet rajzol a behavazott szélvédőre

Fotó: Getty Images

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új irányt vehet, új mélységet érhet el kapcsolatod. A legfontosabb, hogy megőrizd nyugalmadat, bármi történik is, ne stresszeld magad extrém elvárásokkal. Engedd meg a hibázást magadnak és a párodnak is, és az esélyt az újrakezdésre vagy az elkötelezettebb folytatásra.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Maradj nyitott a változásra, a megújulásra vagy akár a gyökeres átalakulásra. A szerelem ereje átsegíthet a nehezebb pontokon. Bár tervezetten, szervezetten szereted intézni a dolgokat, lehet, hogy most hétvégén kivételesen hagyhatod magad sodorni az árral. Élvezd a hullámokat!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne haragudj kedvesedre akkor sem, ha valamit nem úgy tesz, ahogy te a legjobbnak tartod. Különösen, ha csak apróságról van szó. Induljatok tiszta lappal és ezzel adjátok meg az esélyt a másiknak és magatoknak is a megújulásra.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat inkább az összebújós, bekuckózós programoknak kedvez, vasárnap pedig érdemes kimozdulni, kiruccanni otthonról. Bármit is csináltok, tegyétek bele a szíveteket. Fordulj kellő empátiával párod felé, anélkül, hogy felemlegetnéd a múlt sérelmeit.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár a lendület vinne előre, néha jó megállni és újratervezni, újragondolni, akár egy kapcsolatot is. Gyógyítsd be az esetleges sebeket, tisztázd a félreértéseket, hogy tiszta lappal indulhassatok neki közös jövőtöknek. Hétvégén juthat idő az összebújásra és a kinti közös programokra is.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kicsit elveszettnek, akár letargikusnak érezheted magad a hétvégén, rázd meg magad és tekints bizakodva előre. Párodra pedig nem kéne átragasztanod a rossz hangulatot, inkább próbálj jobban megnyílni felé és bizalommal fogadni a törődését.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A jegyedbe lépő bolygók miatt úgy érezheted magad hétvégén, mintha mély téli álomból ébrednél felfrissülve, megfiatalodva. Használd is ezt az ébredező energiát, merj lépni! Pároddal akár tervezhetitek a jövőt, sőt, már a vasárnap is aktív közös programra csábít.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell elmenekülnöd, ha rázósabb helyzetet hoz a hétvége. Persze lehet, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás, de pont elég lesz, ha biztosítod kedvesedet szerelmedről. Ha szombaton be is kuckóztok, hogy kipihenjétek a hét fáradalmait, vasárnap már dugjátok ki az orrotokat.

Ez is érdekelhet Elfogadó csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top