nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegek, akik párjukért mindent megtesznek

Csillagjegyek, akik párjukért mindent megtesznek

Nagyon támogatóak a következő csillagjegyek.

Bika

A Bikának azonban azonban nagyobb szüksége van a támogató szavakra, a törődésre, hogy érezzék, fontosak a másik számára. Gyakran küzdenek önbizalomhiánnyal, de párjuktól, családjuktól kapott támogató, bátorító szavakkal újra szeretve érzik magukat. A Bika szívéhez az út a megfelelően megválasztott szavak, és ő is ezt használja mások felé.

Csillagjegyek és egymás támogatása

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák szeretetre és odafigyelésre vágyik párjától. Szeretik, ha a szerelmüktől teljes figyelmet kapnak. Ha ez megvalósul, akkor ők is maximális figyelmet adnak párjuknak. Szükségük van a folyamatos megerősítésre, gyengédséggel, szép szavakkal. Harmonikus kapcsolatban lehet velük élni, de ki kell ismerni az ő szeretetnyelvüket.

Halak

Ők azok, akik nem restek szerelmes leveleket írni, hogy megmutassák párjuk iránti imádatukat. Tehát, ha valóban a Halak kedvében akarsz járni, egyszerűen győzd meg, mondd el neki őszintén, mennyire szereted őket. Ha ezt megteszed, egy kiegyensúlyozott, boldog társat kapsz nap mint nap, aki megvéd mindenkitől és mindentől!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top