nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek lehetetlenség a kedvükben járni

Csillagjegyek, akiknek lehetetlenség a kedvükben járni

Nagyon telhetetlenek, semmi sem tetszik nekik, hiába próbálsz a kedvükben járni.

Vízöntő

A Vízöntőt nagyon nehéz lenyűgözni. Magasak az elvárásai, neki szó szerint a csillagos eget kell lehozni ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljon bárkivel is. Amivel azonban le lehet venni a lábáról, azok az intellektuális beszélgetések. De nem árt óvatosnak lenni: ha többnek akarod mutatni magad, csak azért, hogy lenyűgözd, ne tedd, mert pillanatok alatt átlát majd rajtad.

Csillagjegyek, akiket nehéz lenyűgözni

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpióhoz közel kerülni nem egyszerű feladat. Komoly bizalmi problémákkal küzd ő maga is, így természetes számára, hogy erős és magas falakkal veszi körül magát. A Skorpió ettől függetlenül szívesebben választja a járatlan utat a járt helyett, de ahhoz, hogy lenyűgözze valaki vagy valami, annak igazán egyedinek és kivételesnek kell lennie. Nem egyszerű feladat, de ha kitartó vagy, akkor menni fog.

Bak

A Bakoknak magas elvárásaik vannak. A logikában hisznek az érzelmek helyett, és gyakorlatilag a potenciális partnerjelöltek cselekedeteit boncolgatják. Nagyon nehéz lenyűgözni őket, mindig résen vannak, és hajlamosak rendre igazítani bárkit a maguk stílusában. Kicsit nagyképűnek tűnhetnek, de egyszerűen nekik ilyen a karakterük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top