Minőségi változást hozhat a telihold – Heti holdhoroszkóp 2024. január 24–30.

Chandra | 2024. Január 24.
Feszültséget, harcot hozhat, ugyanakkor gyökeres változást indíthat el a csütörtöki telihold.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 24.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Érzékenységed ma extrém módon növekedhet, használd ezt arra, hogy ráhangolódsz szeretteid igényeire. Most eredményesen erősítheted családi kapcsolataidat. Ha otthonodat fejlesztenéd, bővítenéd, még ma, a növő Hold erejét használva tedd meg. Növényeid locsolására is tökéletes a mai nap. Ha pedig szedsz valamilyen vitamint, ne feledd el bevenni!

CSÜTÖRTÖK – január 25.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Rák, 08:39-től Oroszlán

Csúcspontot jelenthet a mai nap, tüzes energiákkal telítve lelkedet. Fejezd be, kerekítsd le a függőben lévő projekteket, hogy új lehetőségek tárulhassanak fel előtted. Kreativitásodat, önkifejező erődet csúcsra járathatod. Nézz körül, mit szeretnél most behozni életedbe?
Azért a másik oldalról se feledkezzünk meg: feszültséget generálhat a mai telihold pl. olyan kérdésekben, hogy ki az úr a házban, vagyis dominanciaharcokra számíthatsz. Ha lehetséges, ne állj bele teljes valóddal a kakaskodásba, keress inkább békésebb és belátóbb megoldási formát. Ha valakivel egyáltalán nem vagy összhangban és nem is látszik a megoldás hosszú távon sem, lehet, hogy ideje elengedni ezt a dolgot vagy kapcsolatot.

PÉNTEK – január 26.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Kreatív energiák törhetnek ma felszínre. Ne lepődj meg, ha önkifejezési igényed megnő, találj ennek formát és nyiss szabad utat az alkotó energiák áramlásának. Ráadásul a tegnapi telihold még érezteti hatását és olyan kezdeményezőerőt, olyan határozottságot sugallhat, ami keresztülvisz az előtted álló nehézségeken. Palánkra fel, ne félj elrugaszkodni és nagyot ugrani saját jövőd felé.

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – január 27.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 20:13-tól Szűz

Ne bánd, ha ma középpontba kerülsz, mint a Nap. Sugározd éltető energiádat környezetedre. Lehet, hogy nem figyel rád mindenki, de nagyvonalúan rázd le magadról a sértettséget. Nem könnyű a megbántottságot elengedni, de ha sikerül, igazi békés, lazulós hétvégi nap vár rád.

VASÁRNAP – január 28.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Bár vasárnap van, de pont úgy jön ki, hogy nincs ennél jobb együttállás a takarításra. Nem kell az egész napot rászánnod, de valamennyi időt érdemes, mert most olyan hatékony és eredményes lehetsz, mintha egy bűvös varázspálcát kaptál volna a kezedbe. Azért egy varázsigénél többre lesz szükség, de hidd el, megéri a befektetett energiát! Emellett a pihenésre, ellazulásra is juthat ma időd.

HÉTFŐ – január 29.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Kötelességtudóan és fegyelmezetten indíthatjuk ezt a hetet, ha minden jól megy, ma jobban megy majd a koncentráció. Ezt felhasználva vedd előre a nemszeretem feladatokat: ha úgyis meg kell csinálni, jobb mihamarabb túl lenni rajta… A jól végzett munka öröme felpörget és önbizalmunkat is táplálja.

KEDD – január 30.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 09:05-től Mérleg

Remélhetőleg a tegnapi precíz és fegyelmezett hétkezdet nyugodttá teszi a mai napot. Ha teheted, ma próbálj minél többekkel együttműködni, egyenrangú félként tekintve a másikra. Közös erővel több problémát is magatok mögött hagyhattok és így egy harmonikus este vár otthonodban, amit alakíts a nyugalom szigetévé.

Exit mobile version