nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Angyalszárnyakon repít a telihold – Heti angyalhoroszkóp 2024. január 23–29.

A héten beteljesedés és újrakezdés is várhat. Mit szeretnél, hová repítsenek az angyalok?

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy tüzes energia és kiteljesedés várhat rád a héten. Ügyelj rá, hogy ez nehogy ellenségeskedésbe csapjon át. Új ötleteid támadhatnak, de nem mindegy, hogy ezt milyen módon adod át, hogy mutatod be a többieknek…

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy új erővel állhatsz neki a dolgaidnak, de lehet, hogy az első lépés megtétele egyáltalán nem lesz könnyű. Nézz magadba, hogy mi az a motiváló erő, ami angyali szárnyakat ad és felrepít.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy szabadságvágyad kirobbanó erővel szakíthat ki az általad bezártságnak vélt állapotból. Arra kéne nagyon ügyelned, nehogy ez leromboljon körülötted értékes kapcsolatokat.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a telihold kiteljesedést hozhat neked is. Merj megismerkedni új nézetekkel, a sajátodtól messzebb lévő rendszerekkel. Egy új nézőpont új távlatokat is nyithat előtted.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy most igazán kirobbanó formában lehetsz. Útmutató csillagként ragyoghatsz a többiek egén is, de ezzel bánj óvatosan: lehet, hogy a te utad nem pont ugyanaz, mint az övék.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy jól jöhet most neked valamivel szorosabb együttműködés a többiekkel. Lehet, hogy nem pont úgy gondolkodnak és működnek, mint te, de ha összeadjátok az erőtöket, együtt többre juttok.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran nézz szembe belső sárkányaiddal, ha úgy érzed, tüzet okádnak rád. Megtalálhatod magadban azt a hűvös forrást, mely segít kioltani a tűzvészt. Gondolj a vízen lebegő mécsesre, ahol békésen megfér egymással ez a két elem.

Tüzes és vizes szárnyak

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes végiggondolnod, hogy milyen hatást szeretnél gyakorolni szűkebb és tágabb környezetedre, ha úgy tetszik, a világra. Lendületed ne pusztán vad fellobbanás legyen, hanem áramló, mint a víz ereje – így célhoz érsz.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy belső harmóniádat úgy tudod elérni, ha a benned rejlő ellentétes erőknek megtalálod az eredőjét. Lehet, hogy úgy érzed, mintha tűz és víz harcolna benned. Képzeld el, hogy ezek nem kioltják egymást, hanem a két erő együttesen segíti céljaidat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne lepődj meg, de ellenállásba fogsz ütközni, ha változtatni szeretnél, akár magadon, akár a környezeteden. Hosszú és türelmes munka vár rád. Találd meg, hogy mi az a belső motivációd, ami nem engedi lelohadni lelkedben a tüzet.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz bátran magadban, de azért terveidet saját erődhöz kéne igazítani. Célod örökmécsesként mutatja neked az utat. Ne hanyagold el fontos kapcsolataidat, tápláld őket, mint a folyók a tengert.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz benne, hogy minden nehéz helyzetből van kiút. Jobban meglátod ezt, ha nem adod át magad a pániknak. Ha megismered az előtted álló rejtélyt, jóval kevésbé lesz félelmetes.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik sokat költenek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top