nlc.hu
Horoszkóp

Legyél az univerzum pillangója

Gyönyörű, színes lényekkel üzen az univerzum

Volt már olyan érzésed, hogy a semmiből repült rád egy pillangó? Ezek a légies lények nem véletlenül kerülnek az utadba. Tudd meg, miért!

Pillangókkal, lepkékkel bármikor találkozhatsz. Még egy kevésbé izgalmas (pedig valójában lenyűgöző) molylepke is jelentőséggel bírhat, ha olyan helyen, és időben bukkan fel, amikor éppen válaszra vársz. De hogyan kapcsolódnak a pillék hozzád és az univerzumhoz? 

nő pillangókkal

A pillangók az újjászületés szimbólumai / Fotó: Unsplash

A lepkékkel üzen az univerzum

Gondold végig, milyen egy lepke élete. Az aprócska petéből báb formálódik, majd a jelentéktelen külsejű hernyó bebábozódik. Onnan pedig egy gyönyörű, könnyed, légiesen szárnyaló lény bújik ki.
Ilyen a spirituális fejlődésed is. Elindulsz az utadon, majd egy ponton magadba zárkózol, hogy kiderítsd: ki is vagy te? Legyél bárki, egyedi vagy és csodálatra méltó. Helyed van és szereped az univerzum egészében! Ne érezd magad aprónak, érezd magad különlegesnek.
Amikor egy pille repül feléd, erre a lelki fejlődésre emlékeztet a mindent átfogó energia.

Legyél te is pillangó!

Mire gondolsz, ha egy pillangót látsz? Tanulj belőle! Legyél könnyed és szabad. Legyél örömteli, gyermeki lelkesedéssel tele. Lesd el tőle a változás, a fejlődés képességét, meríts belőle kreativitást, sokoldalúságot. Gondolj mindezekre, valahányszor lepkét látsz: a szabadban, az álmodban, vagy akár képeken jön eléd.

Angyali üzenet

A lepkék konkrét üzenetet is hordozhatnak. Lehetséges, hogy az angyaloktól kapsz jelet. Az őrangyalod nem biztos, hogy más módon kommunikálni tud veled, így a hasonló helyzetben felbukkanó pilléken gondolkozz el. Milyen kérdésre vársz választ, milyen megerősítésre vársz jelet? 

Túlvilági üdvözlet

Nem csupán az angyaloktól, de a köztes létből is jöhet jelzés a lepkék által. A lepke az újjászületés szimbóluma, és gyakran üzennek általa elhunyt szeretteink. Ne ijedj meg, inkább járjon át a szeretet: gondolj mindarra, ami jó volt, ami hiányzik az elvesztett személytől. A semmiből rád szálló pillangó egy gyönyörű pillanat: arra emlékeztet, soha nem vagyunk egyedül.

(via liberateyourtrueself)

Ez is érdekelhet nő virágokkal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top