nlc.hu
Horoszkóp

10 megszívlelendő üzenet az angyaloktól

Hidd el az angyaloknak, hogy gyönyörű vagy!

Az angyalok olykor tisztán és világosan üzennek neked, nem csupán rejtélyes módon. Olvasd el többször ezeket az üzeneteket, vidd magaddal őket a mindennapokba.

Az angyalok mindig segítő szándékkal fordulnak felénk, emberek felé. Lehet, hogy eddig nem kapcsolódtál még hozzájuk, vagy egyszerűen nem hangolódtál rá a kommunikációra. Nem is olyan egyszerű, hiszen sokszor jelképekkel, számokkal, vagy más, kreatív módon próbálnak megszólítani, és gyakran sikertelenül. Ne csüggedj, bármikor fejlesztheted a megérzéseidet. Addig is, ismételd és fogadd magadba az angyali üzeneteket, amit most elhoztunk neked.

angyal tengerparton

Hallgass az angyalokra! / Fotó: Unsplash

Ezt üzenik neked az angyalok

1. 

Gyönyörű vagy kívül, belül. Ne izgasson, milyen a tested, örülj, hogy mozogsz, és élvezni tudod benne az életet. Fogadd el a szépséges külsődet!

2.

Mindig képes vagy irányítani az életedet. Erős vagy, sokkal erősebb, mint amit valaha is gondoltál magadról.

3.

Hidd el, felismered azokat a dolgokat, amik hátráltatnak az életed során. Mondj nemet mindenre, ami kényelmetlen, bántó, vagy egyszerűen nem szeretnéd.

4. 

Képes vagy rá, hogy nemet mondj azokra a dolgokra, amelyek nem szolgálnak téged. És még csak magyarázattal sem tartozol ezért.

5.

Minden jó után nehézség jön, és minden nehézséget megkönnyebbülés követ majd. Hullámhegy és hullámvölgy: az élet része, tapasztalj és örülj!

6.

Tele vagy lelki gazdagsággal és belső szépséggel. Nézz magadba, és csodáld ezt a bőséget.

7. 

Tedd mindig a tőled telhető legjobbat, és adj magadnak pihenőt, amikor szükséged van rá. Csakis magadnak tartozol elszámolnivalóval.

8. 

Mindig lesznek hibák az életben. Te is hibázol, mások is. Ilyenkor lépj tovább, tanulj belőlük, és a jóra koncentrálj.

9.

Igyekezz minél több szeretetet adni. Másoknak is, magadnak is. Minden jó, amit magadból a világba engedsz, megsokszorozódik. Az univerzum többszörösét adja vissza, ha jobbá teszed ezt a világot mások számára is.

10. 

Mindig a legjobbként gondolj magadra. Fogadd el, szeresd magad – és meglátod, mások is így tekintenek rád! 

(via angelsteach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top