nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek két arcuk van

Csillagjegyek, akiknek két arcuk van

Ikrek

Az Ikrek érzelmei éppen olyan gyakran és hirtelen változnak, mint az érdeklődése. Ne lepődj meg, ha Ikrek jegyű barátod vagy kedvesed legalább olyan hirtelen tűnik el, mint ahogy belecsöppent az életedbe. Mellette érdemes felkészülnöd a folyamatos változásokra. Nem könnyű eligazodni rajta, hiszen egyik pillanatban még a jövőt tervezgeti, a másikban pedig a bizonytalanság gyötri, hogy mit is akar valójában.

Csillagjegyek, akik kettős szenélyiségek

Fotó: Getty Images

Mérleg

Mivel a Mérleg kifejezetten konfliktuskerülő, alkalmazkodó típus, ezért hajlamos arra, hogy utánozza, lemásolja azokat, akik épp körülveszik, vagy akikkel éppen a legtöbb időt tölti. Olyan lehet, mintha a tükörképedet látnád benne. Pontosan ez a fura szokása magyarázza az állandóan változó új gesztusait.

Skorpió

A Skorpióval lehetetlen felszínes kapcsolatot kötni. Őt nem érdekli a felszín, ő folyamatosan lelked mélységeit kutatja. Alapvetően nagyon megbízható és hűséges típus. Ha nem bántod meg, ha nem teszel ellene, a titkaid a legnagyobb biztonságban vannak nála. Ellenkező esetben valóban hajlamos visszaélni a rábízott információkkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top