nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik rettenetesen félnek a szerelemtől

Csillagjegyek, akik rettenetesen félnek a szerelemtől

Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek a szerelemtől.

Vízöntő

A Vízöntő csak nagyon nehezen enged közel a lelkéhez bárkit is. Nagyon szívesen gondoskodik másokról, de a szerelem felé már ő sem tesz lépéseket. Az érzelmeit alapból sem képes kimutatni, annak ellenére sem, hogy valójában nagyon is mélyen érző típus. Visszafogott, távolságtartó, gyakran kifejezetten hűvösnek tűnik, és nagyon bizalmatlan. Nehéz közel férkőzni hozzá, mert nagyon erős falakat épített maga köré.

Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas hajlamos a könnyelműségre. Nincs gondja az ismerkedéssel, viszont megrémül, amikor az érzelmek mélyülni kezdenek. És ő sem az a típus, aki megnyitná magát az érzéseknek, vagy képes lenne érzelmileg megnyílni a párjának. Addig érzi igazán jól magát egy kapcsolatban, amíg minden laza és kötöttségektől mentes – amint megjelennek az elvárások, egyre kevésbé akar elköteleződni, úgy érzi, megfullad az adott kapcsolatban. Ha eljön ez a pillanat, akkor menekülőre fogja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top