Ezt hozza a csillagjegyednek a januári telihold

Bagaméri Viki | 2024. Január 25.
Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a januári telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. 2024 első holdtöltéje január 25-ére esik, és az Oroszlán jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de az Oroszlán jegyében kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold az Oroszlánban

Szégyenlősségtől függetlenül mindenkire igaz lesz, hogy magához képest jobban vágyik majd mások figyelmére, megértésére. Szuper időszak ez arra, hogy kivívd a környezetedben élők elismerését, nemcsak bókok formájában, hanem akár anyagi gyarapodásként a munkahelyeden. Ezt persze minden bizonnyal neked kell szóba hoznod, az nem elég, ha vágysz rá és csendben reménykedsz, hogy egyszer csak felajánlják a feletteseid… 

Az egyedülállók számára is izgalmas napok következnek, sokak vonzereje felerősödik, így könnyen lehet, hogy új kapcsolatok szöknek szárba. Arra is nagy az esély, hogy a megszokottnál nagyvonalúbbá válunk, amivel boldoggá tehetjük azokat, akik nehezebb időszakon mennek keresztül. De nézzük részletesen, melyik csillagjegynek mit tartogat a mostani telihold!

januari telihold (1)
januari telihold (2)
januari telihold (3)
januari telihold (4)
januari telihold (5)
januari telihold (6)
januari telihold (7)
januari telihold (8)
januari telihold (9)
januari telihold (10)
januari telihold (11)
januari telihold (12)

Nyitókép: Getty Images – Dencake

Exit mobile version