nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikre a bajban is lehet számítani

Csillagjegyek, akikre a bajban is lehet számítani

Nagy támaszok ők, értékeld őket!

Halak

A legnagylelkűbb csillagjegy, szalad, ha segítség kell. Mindegy, hogy idegen vagy barát, ő nem tud elmenni a bajbajutottak mellett. Ha Halak a barátod, szerencsés vagy, mert mindig támogatni fog, higgadtan és elfogadóan, amilyen ő mindig.

Támaszt adó csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

Ő az a személy, aki mindig tudja a megoldást, majd minden körülötte felmerülő problémára. Ha gondod van, ő lesz az, aki nem törődik a kényelmetlenségekkel, addig megy, amíg könnyebbé nem teszi az életed. Szerencsések, akik szeretteinek vallhatják magukat – a Szűz mindent megtesz értük. Tökéletességre törekszik, nem tűri a szenvedést, ha valami elromlott, vagy ha fájdalmat lát.

Rák

Hidd el, ha már mindenki egyedül hagyott, a Rák még mindig ott lesz. Tudja magáról, hogy hajlamos eltúlozni és túlaggódni a dolgokat. De abban hisz, hogy mindenki méltányosságot érdemel, és ha maga nem tud kiállni, ő majd megteszi érte. Nem sajnál időt, pénzt, energiát a szeretteire, ha nehézségük van. Megbízható és szerető barát, aki végtelenül hűséges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top