nlc.hu
Horoszkóp

Tízmilliószoros napok 2024-ben

Ekkor lesznek idén tízmilliószoros napok

A tízmilliószoros napokon minden gondolatod tízmilliószoros erővel hat, idén pedig négy ilyen különleges alkalom is adódik. Mutatjuk, mikor!

A tízmilliószoros napok eredete a buddhizmushoz köthető, ám az ilyenkor munkálkodó energiák mindenkire hatnak, vallási hovatartozástól függetlenül. Érdemes ezekre a különleges napokra tudatosan készülni, és kiaknázni azokat a kivételes lehetőségeket, amiket kínálnak.

nagy szerencse ér egy nőt

A tízmilliószoros napok, vagy ahogy szankszrit nyelven hívják, a Dharmachakra napok, Buddha életének legfontosabb eseményeinek állítanak emléket. Minden évben négy ilyen napot ünnepelünk, amit a tibeti holdnaptár alapján, azaz a holdciklusok váltakozása alapján számolnak ki.

Mi történik a tízmilliószoros napokon?

A tízmilliószoros napokon nemcsak vágyaidat, kívánságaidat érdemes előtérbe helyezned annak reményében, hogy magadhoz vonzod a pozitív fordulatokat. Ilyenkor különösen jól teszed, ha tudatosan ügyelsz arra, hogy ne kerítsenek hatalmukba olyan negatív érzések, mint a harag, az irigység vagy a félelem.

Ha netán mégis próbálnak beférkőzni a gondolataidba ezek a kevésbé építő érzések, csendesítsd el őket, és próbálj a szép dolgokra fókuszálni. 

Mindaz, amikor ilyenkor teszel, mondasz vagy gondolsz, hatványozottan száll vissza rád, ezért is jó ilyenkor másokon érdek nélkül, szívből jövő kedvességgel segíteni. 

Legalább ilyen lényeges az is, hogy egy kis időre elcsendesedj a tízmilliószoros napokon, és átgondold, miért lehetsz hálás az univerzumnak. Tudjuk, hogy ez nem megy mindig könnyen, főleg akkor, ha épp nehéz időszakon mész keresztül, de egészen biztos, hogy a te életedben is vannak olyan mozzanatok, amelyek hálával töltik el a szívedet. Érdemes a naptáradba is feljegyezni az alábbi dátumokat!

Megnézem
Összes kép (4)

Nyitókép: Getty Images – We Are

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top