nlc.hu
Horoszkóp

Tízmilliószoros nap, telihold és színek fesztiválja egy napon

Teremts magadnak tízmilliószoros jót a mai napon!

A mai nap igazán különleges. Igyekezz a pozitív gondolatokat, energiákat többségben tartani, és vágj bele valamibe, amit sikerre szeretnél vinni.

Nagyon erős pozitív energiák vannak körülöttünk a mai napon, amit egy kis tudatossággal még jobban a magad és mások hasznára fordíthatsz. Ha még soha nem végeztél szeretet meditációt, a mai nap tökéletes a kezdéshez. De minden teremtő erő, minden jótékony energia felerősödik. Sajnos a rosszak is, viszont ez esetben a szándékos, tudatos rossz az, amit karmikusan jócskán visszakap az elkövetője.
A mai napra három különleges spirituális esemény is jut, élj a lehetőséggel!

festékporral ünneplő nő

Fotó: Unsplash

Tízmilliószoros nap

Az a csodálatos benne, hogy akkor is hatással van rád, ha nem hiszel benne! A tízmilliószoros napok, azaz a Darmacsakra napok a Buddha életének egy-egy fontos eseményére emlékeznek. Évente négy ilyen van, amit a hold állásának segítségével számolnak ki. Idén ezeken a napokon sokszorozhatod meg a pozitív energiákat:

  • március 18-án, pénteken
  • június 14-én, kedden
  • augusztus 1-jén, hétfőn,
  • november 15-én, kedden

Holi, a színek fesztiválja

Ha láttál már fotón színes porfelhőben, örömtől, nevetéstől kicsattanó indiaiakat, akkor az minden bizonnyal Holi ünnepén készült. Ez a színek fesztiválja, ami egy tavaszköszöntő ünnep is egyben. Új, hófehér ruhát öltenek az ünnep tiszteletére, ahol Visnura emlékeznek, aki egy gonosz királyt, és Holika nevű démon húgát pusztította el. Színes festékport szór az ünneplő tömeg, és máglyákat gyújtanak, így űzik el az ártó szellemeket, és üdvözlik a tavaszt. 

Telihold a láthatáron

A vasárnapi tavaszi nap-éj egyenlőséget megelőző telihold ez, így erősebb spirituális hatással bír. Ha szeretnél bármilyen tisztítókúrát, böjtöt kezdeni, szerelmi mágiát végezni, vagy tavaszköszöntő rituáléba fogni, a mai nap kiválóan alkalmas mindezekre. De ha telihold meditációt végzel, az is megsokszorozott erővel hat a tudatodra, és minden érző lény javát szolgálja majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top