nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik nagyon arcátlanok

3 csillagjegy, akik nagyon arcátlanok

Ezek a csillagjegek nagyon szemtelenek tudnak lenni.

Nyilas

A Nyilas vidám, független, nyitott, és nagyon kedveli a társaságot. Szereti a kalandokat, merész és bátor csillagjegy. Csípős a nyelve, a humora meglehetősen szarkasztikus. Keményen odamond, aztán jót mulat rajtad. Ha valami nem tetszik neki, köntörfalazás nélkül a szemedbe vágja. Ha az őszinte véleményére vagy kíváncsi, érdemes felkészülnöd, mert szemtelenül mondja el a véleményét. Ha valamit el akar érni, akkor sem ismeri az udvariasságot, szóval ehhez jobb, ha hozzászoksz.

Pimasz csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő az egyik legintelligensebb csillagjegy, talán éppen ezért annyira veszélyes vele ujjat húzni. Minden érvre talál egy újabb magyarázatot, minél inkább ragaszkodsz a saját igazadhoz, annál inkább fölveszi veled a versenyt, annál harcosabbá válik. Váratlan és kiszámíthatatlan dolgai vannak, nem könnyű őt követni és kiismerni sem. Ha információhoz jut, és épp vitába keveredik veled, akkor nem rest azt szemtelen módon hozzád vágni. Jobb, ha nem kerülsz szembe a Vízöntővel.

Rák

Cselekedeteiben nagyon arcátlan tud lenni. Sokszor nem is kérdez, csak megtesz valamit engedély nélkül, legyen vendégségben vagy épp a munkahelyén. Nem fél semmitől és senkitől, vitahelyzetben a főnökét is kiosztja, ha úgy látja jónak. Sokszor kezelhetetlen ez a magatartása, és hiába magyarázod neki, nem érti, mi a probléma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top