nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik kihátrálnak a párkapcsolatból

Csillagjegyek, akik kihátrálnak a párkapcsolatból

Egy párkapcsolat sem tökéletes. A problémák pedig azért vannak, hogy megoldjuk őket, nem pedig azért, hogy kihátráljunk az adott kapcsolatból.

Kos

El kell fogadni, hogy a párkapcsolatban kompromisszumot kell kötni. El kell fogadnod, hogy nem te vagy a legjobb, és semmiképp nem versengeni a szerelmeddel. Ti ketten egy csapat vagytok, és mindenki másban jó, így tudjátok erősíteni, támogatni egymást. Ha hibáz a párod, inkább segítsd, de ne nyomd el! 

Csillagjegek, akik kihátrálnak a párkapcsolatból

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Meg kell értened, hogy a partnered is ugyanolyan fontos a kapcsolatban, mint te magad. Gondolj bele: te hogyan éreznéd magad, ha a gondoskodásnak egy szikráját sem látnád? Próbáld ki, milyen jó érzés örömet, meglepetést szerezni a másiknak. Ne csak a hibákat lásd, és a magad tökéletességét hirdesd, a párod nélkül csak egy fél ember lennél…!

Nyilas

Hajlamos vagy struccpolitikát folytatni, ha baj van, vagy egyszerűen elmenekülni. Pedig soha nem fogsz olyan kapcsolatot találni, ahol nincsenek problémák. Ezek a nehézségek kovácsolnak össze, így ismered meg a másikat igazán. Szerelmesnek lenni könnyű, és elrohanni az első probléma felbukkanásakor szintén. Ne csináld ezt, hiszen ez mindenkit megvisel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top