nlc.hu
Horoszkóp

Ők lesznek a tűz csillagjegyűek lelki társai

Találd meg a lelki társad, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed!

Energikusak, magabiztosak és kalandvágyók. A tűz jegyek mind lenyűgöző személyiségek, de a valódi teljességet a lelki társ hozza el számukra is.

Nem mindenki alkalmas a párkapcsolatra, és nem feltétlenül lesz bárkiből tökéletes feleség vagy férj. De még a legerősebb egyéniségeknek is szükségük van egy hátországra, ahol mindig szeretettel és elfogadással fordulnak feléjük. Ahol ők is gyengédek és elesettek lehetnek anélkül, hogy bárki ítélkezik felettük.

szerelmesek a sivatagban

Fotó: unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A lelki társad mindenben kitart melletted, támogatja a céljaidat, amiket mindkettőtök örömére érsz majd el. Ő is energikus személy, akinek megvan a saját élete, karrierje, amire büszkén tekinthetsz. Nem fog vissza, amikor kihívásokat keresel és esetleg kockázatos próbálkozásokba vágsz bele.
Az Ikrek és a Vízöntő jegyűek közt találhatod meg az igazit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Leendő partnered ugyanúgy lelkesedik majd a reflektorfényért, mint te magad. Fontos ez, hiszen akkor lehet tökéletes a harmónia, ha egymás mellett álltok, ahol nincs alá-fölé rendeltség. Kedvesed önálló és céltudatos, tisztel téged és biztos hátteret teremt. Amikor te bátor Oroszlánból néha megbántott kiscicává válsz, tudni fogja, hogyan vigasztaljon és bátorítson.
A te lelki társad a Bikák vagy a Nyilasok közül kerül majd ki.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Függetlenséged legendás, sokan nem is hiszik el rólad, hogy képes vagy lehorgonyozni egy személy mellett. Pedig ha megtalálod őt, akivel ugyanolyan szabadságban élhetsz, ez egyértelmű lesz! Hozzád hasonlóan önálló, kalandvágyó és izgalmas partnered lesz. Nem fogtok unatkozni, és hosszú évek múlva is lobog majd a láng.
Keresd a párodat a Mérlegek vagy a Vízöntők között, hatalmas boldogság vár!

(via bustle)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top