nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Új valóság várhat – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. február 5–11.

Merj máshogy gondolkodni, más szemmel ránézni a kapcsolataidra és dolgaidra.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Most magként vetheted el jó ötleteidet, nagy eséllyel szárba szökkenhetnek. Akár olyan úttörő tervekkel is előrukkolhatsz, melyek máskor megrökönyödést keltenének. Ügyelj közben arra, hogy tiszteletben tartsd mások meggyőződését.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Merj eredeti lenni, biztosan van a tarsolyodban néhány kreatív ötlet. Csak a lomhaságon kell úrrá lenned. Ha hatalmi harcba keveredsz, próbálj engedékenyebben reagálni a szokásosnál, nehogy konokságod csapdájába ess.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Okos ötleteiddel tiéd lehet a győzelem. De csak megfontoltan haladj. Bármilyen furcsa, de a hallgatás lehet most a fegyvered. Inkább figyelj befelé és kifelé is, hogy minél több dolgot fedezz fel és láss meg, melyek eddig elrejtőztek szemed elől.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Baráti vagy akár kissé plátói kapcsolataidat is meg tudod erősíteni a héten. Akár új életet is lehelhetsz valamibe, amiről már majdnem lemondtál. Intuitív képességeid mindig veled vannak és segítenek, hogy a legnehezebb helyzetben is tudd, érezd, hogy mi a kivezető út.

Nő napozik fotelben teázva

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Merj eredeti lenni és akár olyan tervekkel előhozakodni, mely akár gyökeresen eltér másokétól vagy a jól bevált utaktól. A megvalósításban légy türelmes. A megoldás a lényeg, nem az, hogy mindenáron te nyerj.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy a héten ki kell lépned megszokott kereteid közül. Ez jó nagy adag nyitottságot kíván tőled, és annál is több lazaságot. Próbálj a megszokottól eltérően gondolkodni, és általad eddig járatlan utat követni. Lehet, hogy meg kéne szeretned a változást…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes lenne építeni, bővíteni kapcsolati hálódat, persze nem feledkezve meg a meglévőkről. Egy szerencsés kapcsolat hatására akár új fordulat is jöhet. A héten emellett kreativitásod is segítségedre lehet. Ne feledkezz meg egyéb erőforrásaidról sem.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Fogalmazd meg, hogy merre szeretnél továbblépni, fontos lenne minél konkrétabban leírni álmaidat, mert csak így van esélyed formába önteni ezeket. Fogadd el, hogy sokszor csak lépésről lépésre tudsz haladni, és végig ki kell állni célod mellett.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Kihívás lehet a héten, hogy egy hullámhosszra kerülj másokkal. Lehet, hogy ez azzal jár, hogy kompromisszumot kell kötnöd, de a cél érdekében ez sem túl nagy ár. A meggondolatlan lépések csak rontanak a helyzeteden.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy biztonságosnak tűnik, ha egy kapcsolatod stagnál egy állapotban, de sajnos, így nem tud fejlődni, de még megerősödni sem nagyon. Adj ennek némi mozgásteret, hogy az érzelmek vagy akár a szenvedély erőre kapjon.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Erőid egyre jobban kibontakoznak, ami alkalmassá tesz arra, hogy legkülönfélébb terveidet formába öntsd. Hidd el, hogy bármi lehetséges, nyitva áll előtted az út, csak bátorság kell, hogy rá tudj lépni. Előre haladva egyre nagyobb szeletre láthatsz majd rá.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Próbáld új szemmel látni dolgaidat, beleértve nemcsak a történéseket, a kapcsolataidat, hanem magadat is. Olyan változások jöhetnek, melyek megviselhetik érzelmi világodat, ha mindennek teljesen átadod magad. Koncentrálj inkább arra, ami éppen a dolgod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top