nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek klassz lesz a Valentin-napja

Csillagjegyek, akiknek klassz lesz a Valentin-napja

Számukra bármi lehetséges Valentin-napon!

Kos

Az elmúlt hónapok elmélkedéssel, vágyakozással teltek. Tudatosan kerested a szerelmet, próbálkoztál társkereső oldalakon, összejöveteleken rálelni valakire, de minél jobban akartad, annál távolibbnak tűnt a cél. El is voltál egy kicsit keseredve, pedig nem kellett volna: most felbukkan valaki, aki bearanyozza ezt a napot, lehet, hogy visszakapod az elveszett szerelmet. A lényeg, hogy ne éld bele magad, csak lépésről lépésre haladj!

Csillagjegyek és a Valentin-nap

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Nem vagy túl jó az érzelmi játszmákban, de most nagyon koncentrálj! A következő napokban valaki nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet. Csak egy kis odafigyelésre van szükséged, aztán egy pici bátorságra. Legyél nyitott, ne vesd el egyszerre a lehetőséget. Adj esélyt egy olyan valakinek, aki ennyire teper utánad!

Mérleg

Bármilyen most a magánéleted, fordulópont jön 14-én. Vagy a szakítófélben lévő majdnem-exed jön vissza hozzád, vagy egy ígéretes randevú következik, de valami történni fog. Ha pedig kapcsolatban vagy, még házassági ajánlatra is számíthatsz. Az idei Valentin-nap rendkívül különlegesnek ígérkezik, szóval jó lesz, ha felkészülsz rá lelkiekben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top