nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek bármi lehetséges Valentin-napon

Csillagjegyek, akiknek bármi lehetséges Valentin-napon

Ezeknek a csillagjegyeknek idén jól alakulhat végre a Valentin-napja.

Kos

Az elmúlt hónapok vágyakozással teltek. Próbálkoztál társkereső oldalakon, összejöveteleken találni valakit, de minél jobban akartad, annál távolibbnak tűnt a cél. Most felbukkan valaki, aki fantasztikussá teheti a Valentin-napod, lehet, hogy visszakapod az egykori szerelmet, de az is lehet, hogy egy teljesen ismeretlen dobogtatja meg a szíved.

Csillagjegyek szerencsés Valentin-napja

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A következő napokban valaki nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet. Csak egy kis odafigyelésre, nyitott szemekre van szükséged, aztán egy pici bátorságra. Régóta vágysz egy társra, most itt a lehetőség, ne szalaszd el! Ez a Valentin-nap más lehet, mint a többi.

Ikrek

Rengeteg barát, ismerős van körülötted, és szereted nagy kanállal falni a szerelmet is. Bár eddig nem bizonyult tartósnak egy kaland sem, bizonyára nem a megfelelő helyen keresgéltél. Van valaki, aki fontos számodra, de eddig nem gondoltál rá, csupán barátként. Meg is van, igaz? Egy próbát megér!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top