nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek be nem áll a szájuk

Csillagjegyek, akiknek be nem áll a szájuk

Ők azok a csillagjegyek, akik éjjel-nappal beszélnek, szinte levegőt sem vesznek.

Szűz

A Szűz folyamatosan agyal, mindent ezerszer átrág magában, minden eshetőséget kielemez. Ennek megfelelően rengeteg gondolat és információ gyűlik össze benne, amit muszáj megosztania másokkal. Ez abból a szempontból jó, hogy könnyebb megismerni őt a gondolatai alapján, viszont, egyszerűen meg sem áll, csak mondja és mondja.

Sokat beszélő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó, aki imád a figyelem középpontjában lenni. Ezt pedig többek között a beszéddel érheti el, így folyamatosan él ezzel a lehetőséggel. A gond akkor van, amikor esetleg valaki más is szeretne szóhoz jutni, mert azt az Oroszlán egyáltalán nem nézi jó szemmel.

Ikrek

Az Ikrek a legkommunikatívabb csillagjegy, imád információt cserélni másokkal. Így folyamatos kényszert érez, hogy a dolgokat, amiket megtudott, azonnal továbbadja másoknak. Beszél, és beszél, mellette nem lehet unatkozni, de amikor csendre vágyunk, kicsit sok lehet. Egy idő után az ember úgy érzi, tele van a tudata vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top