nlc.hu
Horoszkóp

A 12 csillagjegy szerencsehozó kabalája

Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, mi hozza neked a legnagyobb szerencsét!

Minden csillagjegyhez tartozik legalább egy igazi szerencsemágnesként működő kabala, amit érdemes lenne mindenkinek magánál tartani. Nézd meg, a tied mi!

Egészen unalmas lenne az élet, ha mindig minden elsőre sikerülne, ezért is váltják egymást azok a hosszabb-rövidebb időszakok, amikor nagy szükség lehet egy szerencsehozó kabalára. Azt, hogy neked melyik működik a legerőteljesebben, a csillagjegyed is meghatározza.

Négylevelű lóhere az állatövi jegyek szimbólumaival

Nyitókép: Getty Images – Alexandra Pavlova

12 csillagjegy, 12 kabala

Akár hiszel benne, akár nem, az, hogy mikor láttad meg a napvilágot, igazán sok dologra hatással lehet. Meghatározhat bizonyos személyiségjegyeket, sőt akár külső tulajdonságokat, illetve a különféle életesemények alakulását is befolyásolhatja.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a 12 csillagjegynek a személyes szerencsehozója is megvan, amit érdemes mindig magadnál tartanod. Mutatjuk, hogy az egyes zodiákus jegyek mitől remélhetnek védelmet a rosszal szemben, és mi vonzhatja mágnesként a kedvező fordulatokat!

Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top