nlc.hu
Otthon

Szerencsét hozó szobanövények

6 szobanövény, ami szerencsét és boldogságot hoz az otthonodba

Akár babonás vagy, akár nem, ártani semmiképp sem fog, ha beszerzel egyet az alábbi szerencsét hozó növények közül. Sőt, akár még hasznos is lehet!

Ha az olyan tárgyaknak, mint a lópatkó, a kismalac- vagy kéményseprő-figura szerencsehozó erőt tulajdonítunk, miért ne hozhatnának boldogságot, sikert és bőséget a házba bizonyos szobanövények?

Jósnő növények között

A négylevelű lóherén túl

Azokról a növényekről, amiket itt stílusosan fogalmazva csokorba gyűjtöttünk, hosszú ideig tartó megfigyelés után mondták ki, hogy szerencsét hoznak a birtokosaiknak. Mindegyikük valamilyen kedvező jelentéssel rendelkezik, így csak jó vége lehet annak, ha teszel velük egy próbát.

Van, amelyik a kapcsolatokra hat pozitívan, mások az anyagi gyarapodást segítik elő, de szép számmal akadnak olyanok is, amelyekről úgy tartják, hogy bármely életterületen szerencsét hozhat. Lapozd végig a galériánkat, és ha valamelyiknél úgy érzed, hogy megdobban a szíved, azt feltétlenül szerezd be!

Nyitókép: Getty Images – Sergey Mironov

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top