nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik senkit sem tisztelnek

Csillagjegyek, akik senkit sem tisztelnek

Senkit nem vesznek komolyan, senkire sem hallgatnak. Mindenkit nevetségesnek tartanak, csak az ő szavuk a szent.

Bika

A Bikák imádják a véleményüket hangoztatni. Ha valamiről ők úgy érzik, hogy nincs rendben, akkor szinte képtelenség meggyőzni őket az ellenkezőjéről. Csak a saját nézőpontjukat veszik figyelembe, és senki mást nem vesznek komolyan, nem érdekli őket az sem, ha a másiknak igaza van.

Csillagjegyek és a tisztelet

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon önimádóak, az a megélésük, hogy körülöttük forog a világ, ezért senkit sem tartanak olyan értékesnek, mint saját magukat. Természetesen ők sem gondolják azt egy percig sem, hogy rajtuk kívül mások véleménye bármennyit is számít. Mindenki nevetséges, mindenki komolytalan, egyedül csak az jó, amit ők mondanak vagy tesznek.

Szűz

A Szüzek úgy érzik, hogy mindent tudnak. Hajlamosak az arroganciára, és nem tudnak uralkodni azon késztetésükön, hogy mindenben nekik kell kimondani az utolsó szót. Senkit nem vesznek komolyan, és úgy érzik, hogy senki sem olyan intelligens, tudatos, mint ők. Nem tisztelik mások véleményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top