nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi csillagjegy horoszkóp

Szárnyaló, sziporkázó csillagjegyek – Szerelmi horoszkóp 2024. február 17-18.

Hétvégén elvarázsolhatod, megbabonázhatod kedvesedet. Ne fogd vissza magad, most szabadon kifejezheted, hogy mennyire szereted, és együtt szárnyalhattok.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kérdés, hogy mennyire bírod a kötöttségeket, de hidd el, hogy mindig van középutas megoldás. A világgal való kapcsolattartásnak számos módja van, valamelyik formája beleférhet a hétvégédbe úgy is, hogy nem okozol csalódást kedvesednek.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A te szereteted biztos, mint a föld, amelyre kedvesed mindig számíthat. Most hétvégén próbálj elrugaszkodni a szilárdnak tűnő alapoktól és merj szárnyalni, előrevetni magad, akár még kockáztatni is. Nem baj, ha ezzel megleped párodat, izgalmasabbá teheted a hétvégét, felvillantva ezt az új oldaladat…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igazi sziporkázós hétvége jöhet, minden szeretetedet, törődésedet kedvesedre összpontosíthatod. Persze azért jó, ha rá tudsz érezni a megfelelő mértékre, a kevesebb néha több. Ha a veszély szelét érzed, támaszkodj gyors észjárásodra és így keress menekülési utat, kimentve párodat is!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély, empatikus energiáiddal igazi bűvkörbe vonhatod szerelmedet. Finoman és kedvesen is tudsz sziporkázni, különösen humorérzékeddel kápráztathatod el párodat. Sértődés helyett inkább ezt vesd be, tuti sikered lesz…

Menyasszony és vőlegény esti fényekben

Fotó: Getty Images

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Élvezzetek minden pillanatot a hétvégéből, de azért lehetséges, hogy komolyabb perceket is tartogat az élet. Bátorságod átsegít ezen, csak vedd érzelmileg is komolyan, különösen, mert az akadály másik oldalán vár rád a boldogság.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne riadj meg az átalakulástól, bármennyire is ragaszkodsz a jól bevált utakhoz. Lehet, hogy most jobban nyitnod kéne a világ felé, rugaszkodj el a talajtól és növessz szárnyakat. Ezzel új szintre emelheted kapcsolatodat és kedvesedet is elkápráztathatod.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy szükséged van mély beszélgetésre, minden körülmény megtárgyalására, de a hétvégén valahogy lazábbra kéne venni a figurát. Pároddal vessétek bele magatokat a társasági életbe, menjetek bulizni, szórakozni, szárnyaljatok egymás társaságában.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kicsit megtorpantál és vonakodsz megtenni a következő lépést? Pedig lenne lehetőséged szárnyalni és kedvesedet is magaddal ragadni. Végy lendületet és ne félj attól, hogy közben sebezhetővé válhatsz.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Magabiztosan és ragyogóan vetheted bele magad a hétvégébe, romantikus kalandra hívva kedvesedet, kitörve ezzel a hétköznapok sűrűjéből. Könnyedség, vidámság lehet uralkodó köztetek, hacsak nem rontod el valami oda nem illő őrültséggel.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedd, hogy bármiért is eluralkodjon rajtad a frusztráció. Ki tudsz törni a megszokott körből, te is képes vagy szárnyalni és sziporkázni! Legyél nyitott az új élményekre, melyekre kedveseddel együtt tehetsz szert, ne félj belevetni magad a közös hétvégi szórakozásba.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új terep, meghódítatlan terület hívogathat hétvégén. Haladj bátran az ismeretlen felé, de igazából az erősítené a kapcsolatodat, ha pároddal együtt fedeznétek fel ezt a terepet. Vigyél némi fokozatosságot a dologba, és ne egyszerre öntsd rá milliónyi sziporkázó ötletedet.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy a sziporkázás nem éppen az erősséged, de abban most utánozhatatlan lehetsz, hogy kedvesed számára menedéket nyújtasz. Ugyanakkor légy nyitott, ha társaságba, szórakozni hívnak, itt is megélhetitek kapcsolatotok egységét és mélységét.

Ez is érdekelhet Csilagjegyek, akik optomisták Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top