nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig optimisták

Ezek a csillagjegyek mindig optimisták

Szó szerint jó a környezetükben lenni.

Oroszlán

Imád ismerkedni, nagyon könnyen megosztja másokkal a legbelső gondolatait is. Ha fájdalom éri, mindig akad körülötte valaki, akinek kibeszélheti a gondokat. Nagyon pozitív a legnagyobb bajban is. A barátait sem hagyja cserben, mindig vidám és optimista marad.

Csilagjegyek, akik optomisták

Fotó: Getty Images

Mérleg

Romantikus alkat, inkább szeretni akar, mint viszályban állni bárkivel. Nem csap össze, nem vitázik, szeretettel, elfogadással nyit bárki felé. Sokan éppen ezért keresik a társaságát, mert árad belőle a pozitív életszemlélet, az egyensúly keresése. Nem csupán a saját életét alakítja így, ő lesz az, aki mások vitáiban is békéltet, így ösztönzi őket is a harmóniára.

Nyilas

Ő azt vallja, hogy a legádázabb veszekedésnek is véget lehet vetni, egy hatalmas nevetéssel. Ha komoly helyzetben bohóckodik, éppen ezért teszi: oldani szeretné a feszültséget. Intelligens, humoros, pontosan tudja, mikor kell elengedni valamit, nem pedig görcsölni rajta, és saját magát behúzni egy negatív örvénybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top