nlc.hu
Horoszkóp

Naív csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy mindenkiben a szépet látja

A jóra, a szépre törekszenek az életükben, és ugyanezt keresik a többiekben is.

Az, hogy valaki boldog, nem feltétlenül jelenti, hogy optimista típus is. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor nagyon is pozitívan tekintenek az életükre, a lehetőségeikre, és próbálják mindenben és mindenkiben a legjobbat, a legszebbet meglátni.

Csillagjegyek és az optimizmus

(Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Oroszlán

Az Oroszlán valójában örök gyermek marad a lelkében. Árad belőle az öröm, a pozitív életszemlélet, ragyog, valódi gyémántként tündököl. Annak ellenére, hogy néhány negatív jellemvonásáról is híres, ő valójában semmi másra nem vágyik az életében, mint arra, hogy boldog legyen. Hatalmas szívében rengeteg szeretet fér meg. Talán ezért is gondolják róla sokan, hogy mindig a feltűnésre, a figyelemre vágyik, pedig valójában csak őszintén adja önmagát. Nagyon kíváncsi típus, de ő nem is rejteget soha semmit. A gyerekekhez hasonlóan, ami a szívén, az a száján. De ő mindenkiben meglátja a jót, a pozitívumokat is.

Mérleg

A Mérleg talán a legdrámaibbnak tűnő csillagjegy. Uralkodó bolygójának, a Vénusznak köszönhetően a szépségre, a szerelemre és szeretetre, a harmóniára törekszik egész életében. Nagyon pozitív a kisugárzása, s mindenkiben a jót, a szépet keresi. Romantikus párkapcsolatra vágyik, valójában semmi és senki sem állíthatja meg, míg be nem teljesíti az álmait. A nézeteltérések persze az ő életéből sem hiányoznak, de diplomáciai érzékének köszönhetően képes elsimítani őket. A lelki egyensúlyra, a boldogságra törekszik, amiért pedig szívesen hoz kompromisszumokat is.

Nyilas

A Nyilasból valósággal árad az életenergia, az öröm, az elégedettség. Uralkodó bolygójának, a Jupiternek köszönhetően minden érdekli, folyamatosan tanul és fejlődik, szélesíti az ismereteit, nem mellesleg mindig a legjobbra törekszik. Nagyon optimista típus, rendkívül kíváncsi természet, de az is biztos, hogy ő is jóra, a szépre törekszik. Pozitívan tekint önmagára, ahogyan a környezetére is. Imád utazni, világot látni, gyűjteni az ismerősöket, az új információkat, a tudást. Mindig vidám, nagyon szórakoztató, remek a humora, kifejezetten üdítő a társasága.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top