nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig pozitívan állnak hozzád

Ezek a csillagjegyek mindig pozitívan állnak hozzád

Ők azok, akik mindig pozitívan szemlélik a világot. Érdemes követni a példájukat.

Mérleg

A Mérleg nem szeret vitatkozni, szeretettel, elfogadással nyit bárki felé. Sokan éppen ezért keresik a társaságát, mert árad belőle a pozitív életszemlélet, az optimizmus. Nem csupán a saját életét alakítja így, ő lesz az, aki mások vitáiban is békéltet, így ösztönzi őket is a harmóniára. Nagyon jó hatással van mindenkire, amelyik társaságban megjelenik, önti magából a pozitivitást.

Csillagjegyek és a pozitivizmus

Fotó: Getty Images

Nyilas

Ő azt vallja, hogy minden veszekedésnek egy hatalmas nevetéssel kell véget érnie. A Nyilas minden helyzetben igyekszik oldani a feszültséget. Intelligens, humoros, pontosan tudja, mikor kell elengedni valamit, nem pedig görcsölni rajta, és saját magát behúzni egy negatív örvénybe.

Kos

Az ő titka az, hogy amikor már majdnem feladná, akkor sem hagyja, hogy teljesen elmenjen a kedve az adott feladattól. Látja, ahogy lelkesedése másokra átragad, ez újra és újra erőt ad neki is. Nincs akkora bukás, ami elkeserítené, mindig feláll, mindig meglátja a fényt, a pozitív dolgot a legkilátástalanabb helyzetben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top