nlc.hu
Horoszkóp

Hétfőgyűlölő csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy szívből gyűlöli a hétfőket

Persze senki sem rajong kifejezetten a hétkezdésért, az alábbi csillagjegyek azonban verhetetlenek a hétfő gyűlölésének sportágában.

Ha azt gondoltad, hogy téged megvisel, amikor a nyugodt hétvégédből hirtelen át kell állni a hétfő szürke hétköznapjaira, akkor még nem találkoztál a következő csillagjegyekkel. Ők ugyanis a híres hétfőutáló Garfieldot is megszégyenítve kívánják a hátuk közepére (sem!) a hét első napját. 

Garfield

Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Bika

Amíg mindenki más már ébredezik, addig hétfő reggel a Bika még éppen a harmadik, fülsiketítően szóló ébresztőjét aludja át. Ez is azt mutatja, hogy a Bika számára nagyon nehezen indul be a hét –  legkorábban szerdára szedi össze magát –, hiszen számára az olyan természetes változások is óriási kihívást jelentenek, mint a hétvége és hétköznap közti váltás. Egy Bikát onnan ismerhetsz fel, hogy állandóan fáradt, mindig a kezéhez van nőve egy nagy bögre kávé és még a home office-ba is 10 perc késéssel esik be. A teljes reményvesztettség ül ki az arcára ilyenkor, a kollégák pedig hamar megtanulják, hogy még viccből se hagyja el egy „Boldog hétfőt! ” a szájukat.

Rák

Ha panaszkodást hallasz hétfőnként az iroda túlsó végéből, elég valószínű, hogy egy Rák próbálja éppen feldolgozni, hogy el kellett hagynia a kényelmes otthonát a munkahely kedvéért. A dolgos hétköznapok indulása számára felér egy durva hideg zuhannyal, ami alá a kellemes, sokáig alvós, békés hétvégéjéből rángatták be. A komfortérzete, amit a maximumra csavart péntek délutántól kezdve hirtelen a nullára esik a hétfővel. Egyszerűen képtelen feldolgozni, hogy hogyan fog e-mailekre válaszolni, azt meg pláne, hogy hogyan fog emberekkel kommunikálni. Stresszes hétkezdés minden hétfő szegény Rák számára, aki valahogy nem tudja megszeretni ezt a napot.

Nyilas

Ha van valaki, aki minden egyes napját azzal kezdi – de különösen a hétfőket –, hogy elgondolkozik a betegszabi lehetőségén, akkor az a Nyilas. Ő az, akinek egyáltalán semmi kedve az iroda keretei közé szorulni, hiszen híresen ő az egyik leginkább szabadságra vágyó csillagjegy. Ez egyébként azzal is jár, hogy abszolút kimaxolja a hétvégét. Péntek esti bulival indít, tele pakolja késő éjszakába nyúló programokkal a szombatot és a vasárnapot is. Szóval ne csodálkozzunk, hogy ha elérkezik a hétfő reggel, és a Nyilas energiaszintje egyenlő a nullával….

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top